Selam !

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kuzum bende sana bir tavsiyeler vereyim ilk olarak benim eleştiri olarak yaptığım yorumları ciddiye alma ve forumda sağlam arkadaşlıklar kur @Sergunkorowakurwa ile takıl güzel biri ayrıca benim kardeşim olur minecraft ile ilgili her şeyde yardımcı olur @Vienicome_ @MUHDE @Iskefiyeli18 @Iskekorowakurwa @zombiespaceman1 birde akıllı minecraft banlan dı galiba onunla takılabilirsin hepsi değerli kişiler forumda kendine dikkat et hadi muck!

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de tanıtayım kendimi:

Burcum: Terazi. İngilizcem çok iyidir. En sevdiğim ders beden. Tabi futbol oynanırsa ^^ jimnastiği hiç sevmem. ama bir şekilde yapıyorum :D onun dışında bir brony'im. yani aşırı mlp seyrederim. en sevdiğim spor futbol. her zaman luis suarez'e özenirim (bu özelliğimi kimse sevmez) çünkü ben onu rolmodel olarak alırım. hatta yılbaşında ona özenip kapıyı ısırdım. caps okumayı çok severim. creepypastalar ve hikayeler yazmak favori işlerimdendir. ama mlp hikayelerimi pek paylaşmam. çünkü mlp zaten arkadaşlık ve sevgi içerikli. adımdan da anlayacağın üzere, sonic hayranıyım. ama sonic'in de mario'nun da ilk oyunlarının daha güzel olduğunu düşünüyorum. (nostalji)

minecraft konusunda end'i survivalde bitirmişliğim var. (övünmek gibi olmasın ama) ama hardcorede hiç yapamam çünkü bunu yaparken bile nether'de tam 5 kez öldüm. (hepsi de blaze ve wither iskeleti avlarken lava düşme yoluyla oldu :D ) daha çok end'e köy yapmakla uğraşıyorum. işsizlikten başladım, bu sabah da end taşlarının toprak yapmayı bitirdim, köyün bir kısmını yaptım.

hiç kitap okumam, kitapları da sevmem. hayatımda okuduğum 2 kitap var:

1- robin hood
2- dr.jekyll ve hyde (hatta sonunda "buna artık dayanamayacağım" tarzında dr.jekyll'ın yazmış olduğu bir not vardı)

sonic rpg serisi favori oyunlarımdandır. tekrar tekrar oynarım. nostalji duygum aşırıdır, eski şeylerde takılır kalırım.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin kıısaca kendimi tanıtayım. ^^

Adım Gürkan yaşım 14 burcum İkizler göz rengim kahverengi saç rengim siyah kumralım.
Boş zamanlarımda bilgisayar oynarım. Sadece ilgmi çeken kitapları okurum.
Hergün yeni bir anime serisine başlarım. Daha çok ecchi, romantizm, yuri, harem animelerini severim. ^^ Tabi bu tür animeler az (aslında değil ama hoşuma gidenler az) olduğu için yeni bi' seriye başlamam biraz zorlaşıyor. xD
Çok bağlandığım anime karakteri Rias Gremory'dir. xD
İngilizce'm çok iyidir. En başarılı olduğum ders (beden dersinden çok) İngilizcedir.
Okumayı pek gerekli bulmasam da okumak zorunda olan bi' insan ola
Müziği severim daha çok dubstep, remix, drumstep, nightstep, nightcore, vs... dinlerim. AMA EN ÇOK NIGHTCORE!!
Sevdiğim oyunlar S4League, CS:GO, Minecraft, S.K.I.L.L., osu! (yeni başladım çok sevdim her gün oynuyorum), Garry's Mod vs. vs...
Kan kan kan kan görünce heyecanlanan biriyim. Psikopatistik (lel wüt) şeyleri çok severim çok ilgimi çekerler.
Doğaüstü güçlerle (telekinezi) ile uğraşıyorum.
Ayrımcılığa her türlü karşıyım. Din, mezhep savaşlarından hoşlanmıyorum. Hristiyanım.

Kısacası ben buyum. xD

Bu arada Skype adresim redeagle911 ekleyebilirsin. ^^

Bu arkadaşla fazla takılma derim.
@Shwpen

Bu arkadaşın YouTube kanalı vardır kendisini çok severim onunla iyi geçinebilirsin.
@Shwpen

Foruma hoş geldin diyorum ve iyi zaman geçirmeni temenni ediyorum. @Shwpen

Zurinqun kendini "Kısaca" tanıttı. (Bir an konu senin sandım.)

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve aleykum selam. Hos geldin Minecraft'in Turk olarak en kapsamli forumuna!

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Selam. Benim adim rayandu.
evet rayandu :)
rayandu nun anlami pek yok gibidir. Ama çok şey ifade eder.
hobilerım profesyonel dovusle ugrasmak, WWE ve TNA yi kacirmadan izlemektir.
animeyi severim genellikle hentau.
sonra kadınlarla ugrasmayi severim ve uzmanlik alanımdır.

bilmen gereken 2 kural var
1. Bu forumu moderatorler yönetir
2. Bu forumu rayandu yönetir (egoboost)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

BOOST! BOOST! BOOST! EXPLOSION!!!! Rayu's best*

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kuzum bende sana bir tavsiyeler vereyim ilk olarak benim eleştiri olarak yaptığım yorumları ciddiye alma ve forumda sağlam arkadaşlıklar kur @Sergunkorowakurwa ile takıl güzel biri ayrıca benim kardeşim olur minecraft ile ilgili her şeyde yardımcı olur @Vienicome_ @MUHDE @Iskefiyeli18 @Iskekorowakurwa @zombiespaceman1 birde akıllı minecraft banlan dı galiba onunla takılabilirsin hepsi değerli kişiler forumda kendine dikkat et hadi muck!
Akıllı değül aklıllı diye etiketlerseniz görürsünüz .-.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

BOOST! BOOST! BOOST! EXPLOSION!!!! Rayu's best*

Siz kime hava atıyonuz la uşaklar ^_^ Benim arkamda Luis Suarez var :D Herkes artık benden korkuyor :) (3.seviye egoboost)

Isır bakıyım Suarez hem yeni dişlerine biraz alışırsın :)

Kural 3: Buraların kabadayısı Sonicexe'dir.
Kural 4: Buraların kabadayısına meydan okunursa, kabadayı karşıdakini Luis Suarez'e ısırtma hakkına sahiptir.
Kural 5: 3,4, ve 5. kurallar değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif bile edilemez.

Anayasa gibi oldu, biraz abarttık doğrusu :D (NOT: Şaka yaptım korkma ^^)

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana gönderm yapmış Mesaja Bakınız

Benim adım Kaan,16 yaşındayım Minecraft'ı 3 yıldır oynuyorum,En sevdiğim oyunlar arasında Skyrim,Mount And Blade,Assasin Creed 2 gibi birçok oyun var.Hobilerim:Müzik dinlemek,(Dumbstep dahil)forumlarda gezinmek:)))vb. işlerdir.Bu arada,tam bir animeci olduğumu unutmamak gerek :):D

Benim adım Kaan

Nickim Kaan İle Başlıyoor

16 Yaşındayım

Nickimin sondan 2 harfi 16

3 yıldır minecraft oyniyorum

Kaan316 Oha :D