- En iyi cevaplar
- 0
Plugine vb bağlı build yaptığim sunucu gayet güzel calisiyorBatıhost iyidir de ping 200'ün altına düşmüyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Plugine vb bağlı build yaptığim sunucu gayet güzel calisiyorBatıhost iyidir de ping 200'ün altına düşmüyor
Değil.Pingden bahsediyorumPlugine vb bağlı build yaptığim sunucu gayet güzel calisiyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SO'da ping 200.Değil.Pingden bahsediyorum
Bizde de denmiyordu da pingin yüksek olması iyi değilSO'da ping 200.
Kimse atmin lag vağ demiyor.
Kardeş seninde Vergi Levhan yok.13 Yaşındamı Asıl Sen En Az 13 Yaşında Ve Sitende Sitede Hobbit-Craft Yazıyor Server Satmaya Çalışıyosun Vergi Levhan Yok Üstüne Üstlük WHM Bile Yok Panelin Bile Yok Mert Yüksel Facebook: fb.com/mertyksl1010'dur Ekleyip Konuşadabilirsiniz.
Diğer arkadaşa hitaben söyledim...Server satmıyorum ben vallaha kardes siteme girip bakabilirsin serverime tema yapiyorum hatta.
Yav he heDDos koruması pahalı mı ki o kadar fiyata satılsın? Sizin kullandığınız modemlerde bile DDos koruması bulunmakta. DDos koruması yapmak zor bir şeyde değil az programlama bilen herkesin yapabileceği bir şey, ping engellemek. Tabi ki her güvenliğin bir açığı olmak zorunda ki standart bir DDos korumasını kırabilecek Türk, Minecraft oynayan, Sunucu çökerten biri olduğunu zannetmiyorum. Nitrado DDos koruması vermektedir lütfen bilmeden sallamayınız.
Hatta ve hatta başımdan geçen olayı kısaca anlatamtabii ki nitrado şahsen tecrübe edindim;
-Gecenin 2'sinde support ile konuştum.
-Şu ana kadar sunucudan kaynaklı hiçbir lag görmedim
-Panel olarak çok daha kaliteli
-Başına gelen bir olayda nitrado seni eğer gerekliyse koruması altına alabilir
-Ödeme şekli olarak da daha kaliteli.Batıhost'da birden ödemek zorundayken nitrado da parça parça biriktirerek ödeme yapabilirsin.
Ben Zc sunucularının kurucusu olarak NITRADO'yu öneriyorum.
Benim için webpanel veren bilişimler kötüdür. Nitrado çok kullandım. Durup dururken sunucu kapanıyor bazen, timeout veriyor, lag oluyor, panel düzgün değil, verilen bellek paylaşımlı. Tamamını kullanamıyorsunuz. Ben; DigitalOcean'ı seviyorum. Alırsın bir Amsterdam sunucu bakarsın keyfine.
Daha önce de yazmıştınızDigitalOcean
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi