• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado mu BatıHost mu ?

İstediğim özelliklere göre Nitrado mu , Batıhost mu ?

• Nitrado

Kullanılan: 48 50.0%
  • BatıHost

Kullanılan: 48 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MYuksel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
13 Yaşındamı Asıl Sen En Az 13 Yaşında Ve Sitende Sitede Hobbit-Craft Yazıyor Server Satmaya Çalışıyosun Vergi Levhan Yok Üstüne Üstlük WHM Bile Yok Panelin Bile Yok Mert Yüksel Facebook: fb.com/mertyksl1010'dur Ekleyip Konuşadabilirsiniz.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
13 Yaşındamı Asıl Sen En Az 13 Yaşında Ve Sitende Sitede Hobbit-Craft Yazıyor Server Satmaya Çalışıyosun Vergi Levhan Yok Üstüne Üstlük WHM Bile Yok Panelin Bile Yok Mert Yüksel Facebook: fb.com/mertyksl1010'dur Ekleyip Konuşadabilirsiniz.
Kardeş seninde Vergi Levhan yok.
Ve sende sunucu satmaya çalışıyor sun :)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
DDos koruması pahalı mı ki o kadar fiyata satılsın? Sizin kullandığınız modemlerde bile DDos koruması bulunmakta. DDos koruması yapmak zor bir şeyde değil az programlama bilen herkesin yapabileceği bir şey, ping engellemek. Tabi ki her güvenliğin bir açığı olmak zorunda ki standart bir DDos korumasını kırabilecek Türk, Minecraft oynayan, Sunucu çökerten biri olduğunu zannetmiyorum. Nitrado DDos koruması vermektedir lütfen bilmeden sallamayınız.
Yav he he :D
Hetzner lokasyonda iki dakikada switch'lerini şişirim ben onlarin. :D

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki nitrado şahsen tecrübe edindim;
-Gecenin 2'sinde support ile konuştum.
-Şu ana kadar sunucudan kaynaklı hiçbir lag görmedim
-Panel olarak çok daha kaliteli
-Başına gelen bir olayda nitrado seni eğer gerekliyse koruması altına alabilir
-Ödeme şekli olarak da daha kaliteli.Batıhost'da birden ödemek zorundayken nitrado da parça parça biriktirerek ödeme yapabilirsin.

Ben Zc sunucularının kurucusu olarak NITRADO'yu öneriyorum.
Hatta ve hatta başımdan geçen olayı kısaca anlatam

Saat 8-9 da (en yoğun saatlerde) sunucuda bir lag fırtınası olmaya başladı check bakıyorum hata felan yok chunkfix yapıyorum hata yok ticket attım 2dk sonra yanıt geldi bizde sorununuzu anlamdık makinenizde sorun olabilir dediler oyuncu kaybetmeyin diye gece değiştircez dediler sabah kalktığımda sayısal ip değişmiş ve bir mesaj gelmişti mesajda makinenizi başarıyla değiştirdik sayısal ip ile girenler ne yazıkki yeni ipden girmek zorundalar buda yeni ip niz diye mesaj attılar...

Tamam batihast da iyi ama nitrado kadar tercübeli mi ?(belki öyledir ben araştırmadım)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
DigitalOcean

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hortlatmayaydınız[DOUBLEPOST=1420294052,1420293995][/DOUBLEPOST]
Benim için webpanel veren bilişimler kötüdür. Nitrado çok kullandım. Durup dururken sunucu kapanıyor bazen, timeout veriyor, lag oluyor, panel düzgün değil, verilen bellek paylaşımlı. Tamamını kullanamıyorsunuz. Ben; DigitalOcean'ı seviyorum. Alırsın bir Amsterdam sunucu bakarsın keyfine.
DigitalOcean

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce de yazmıştınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...