Kimler hangi şehirden katılıyor / kaynaşalım

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Şehir;istabul
İsim ömer
Yaş;13
Kişisel Bilgiler; kızları sevmem
İnce sesle:
-Hocaaaam! Ömer benim saçımı çekti![DOUBLEPOST=1420312900,1420312815][/DOUBLEPOST]
İsim: Kerem
Kişisel Bilgiler: İşsizin tekiyim boş boş dolaşırım dışlanmaktan hiç haz etmememe rağmen bu olayı ara sıra yaşarım belli bir taraf tutmak haklı olanı savunurum günümün 4/2'sini sıkılarak geçiririm.
Günün 4/2'si yarım değil 2 tam oluyor yanlız? Adam 1 gün içinde 2 gün sıkılıyor.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Şehir;İstanbul
İsim;Kaan
Yaş;15
Kişisel Bilgiler;15 yaşındayım, Orta-Dünya (Yüzüklerin Efendisi) hayranıyım ve tüm kitaplarını okudum ve filmleri yapan Peter Jackson'dan nefret ederim. Saruman sevdalısıyım. Metalciyim ve forumda Black Sabbath dinleyen ve fanı olan büyük ihtimalle tek kişiyim. Minecraftı oynuyorum desem yalan olur tek yaptığım canım sıkılınca 3-4 saat mimari (ve ikide bir yabancı gruplara girip 1 gün kalıp çıkıyorum) yapıyorum veya Lord of The Rings Conquest sunucusunda yabancı oyuncularla takılıyorum. Kadıköy Anadolu Lisesi'nde hazırlık sınıfındayım. Yakışıklı çocuk deseniz gösterirler. Ve eklemeyi unuttum 1,5 aydır eskrim (kılıç düellosu böyle maskeli hoş kılıçlı bir zımbırtı) yapıyorum. Öyle yani. Konu hortlamış onu da yeni gördüm.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İnce sesle:
-Hocaaaam! Ömer benim saçımı çekti![DOUBLEPOST=1420312900,1420312815][/DOUBLEPOST]
Günün 4/2'si yarım değil 2 tam oluyor yanlız? Adam 1 gün içinde 2 gün sıkılıyor.
Sırf bunu gördüm diye bıraktığım hesaba girdim, fail olmuşum yani çok mu garip :(

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tolunay
Bolu
17 Yaşımdayım
Web Programcılığı dalındayım

Son düzenleme:

MevsimLix

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şehir ; İstanbul
İsim ; Eray
Yaş ; 14
kişisel bilgiler ; saç uzatmayı , yemek yemeyi birde cs:go oynamayı severim

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
İsim: İrfan
Nickname: IRFN, irfantogluk
Kişisel bilgiler:
Ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum.
Minecraft'tan nefret ederim, Türkiye'deki en büyük sunucusunun yöneticisiyim.
Java'ya çok söverim, en çok da onu severim.

Yarışmayı ben kazanırsam alıntılayın.