Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
amcamların depoda IBM thinkpad t20 var bide onu düşünBende İntel PEntuim Duo İşlemcili Bİlgisayar VarOnu Yollasam Calmazlar Bile
![]()
amcamların depoda IBM thinkpad t20 var bide onu düşünBende İntel PEntuim Duo İşlemcili Bİlgisayar VarOnu Yollasam Calmazlar Bile
![]()
Ya bişi sorcam ilk çağ uygarlıklarından hangisinin dilini kullanıyorsun? Yanlış basılırda tuşlara bu kadar yanlış basılmaz.. Ciddi bir olay değil gibi duruyor dışarıdan.. Pek ciddiye alınası yok açıkcası..dostom üstünde zatön cespır yazayö . iştö internette her şey var .ama peder var malum
IBM kaliteli mal üretir bakma sen ona. Hatta microsoft'un doğuşunu IBM sağlamıştıramcamların depoda IBM thinkpad t20 var bide onu düşün![]()
dostom zaten yenü bilgisayar var lakin yeterli bana laptop lazım. ego falan amacım yok . yeni eve geçicez o zaman so lazım olacakPederine söyle "Casper kazıkçı kaliteli diye bozuk mal satıyorlar !". Sonra pederin tepkisine dikkatle bak ve sana yeni bilgisayar almasını izle B)
Ben Müzeye Vercem Pcyiamcamların depoda IBM thinkpad t20 var bide onu düşün![]()
Ben hala vermediysem senin vermene gerek yok (Hala e5200 Pent Duo ve amd radeon hd 3450 kullanmakta*)Ben Müzeye Vercem Pcyi![]()
kusura bakma burda insanları @rayandu06 nın dediği gibi eğlendirmeye çalışıyoruz ciddiye alman saçma geldi açıkçaşı . ama zevkler ve renkler farklıdır bir şey diyemem.Ya bişi sorcam ilk çağ uygarlıklarından hangisinin dilini kullanıyorsun? Yanlış basılırda tuşlara bu kadar yanlış basılmaz.. Ciddi bir olay değil gibi duruyor dışarıdan.. Pek ciddiye alınası yok açıkcası..
Şimdi kazıklanmadın mı? Niye ciddiye almıyoruz?kusura bakma burda insanları @rayandu06 nın dediği gibi eğlendirmeye çalışıyoruz ciddiye alman saçma geldi açıkçaşı . ama zevkler ve renkler farklıdır bir şey diyemem.
doğru diyorsun . sadece sen ciddiye alıp almasan bir şey değişmez demiyorum . belkide bilgin var . her zaman doğru konuşacağım diye bir durum yok .ben 4/4 lük değilimŞimdi kazıklanmadın mı? Niye ciddiye almıyoruz?