BatuhanSteveÖzbatir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Aslında onlar matematikte kimliği bilinmeyen sayılar değil mi?Alfabetik sıraya göre gidiyor Cde ne var bilmiyorum ama cden sonra delta gelebilir![]()
Aslında onlar matematikte kimliği bilinmeyen sayılar değil mi?Alfabetik sıraya göre gidiyor Cde ne var bilmiyorum ama cden sonra delta gelebilir![]()
Onların adını bilmiyorum ama benim tercihim nato sıralamasıAslında onlar matematikte kimliği bilinmeyen sayılar değil mi?
Peki adın da neden mode var?
alfa (alpha)α beta β ki (chi) χ delta δ epsilon ε ita (eta) η sigma ς gama (gamma) γ yota (iota) ι kappa κ lambda λ mü (mu) μ nü (nu) ν omega ω omikron (omicron) ο fi (phi) φ pi π psi ψ ro (rho) ρ sigma σ tau τ teta (theta) θ upsilon υksi (xi) ξ zeta ζ zannedersem tamamı bu
işte ihtimalller alfa beta gamma vesaire zannedersem biz bu konuyu daha öğrenmedik;(Antik Yunan alfabesini ne yapacağız![]()
işte ihtimalller alfa beta gamma vesaire zannedersem biz bu konuyu daha öğrenmedik;(
en iyisi sen takma bu konuyu hiç yaşanmamış gibi farz etSen ne diyorsun ya![]()
Microsoft almasaydı şimdi versiyon 2.0.0 olurdu sanırsam.
Microsoft o kadar kötü bi şirket değil [emoji20]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Telltale GamesO mod değil. Bi şirketin (adın unuttum şimdi) yaptığı minecraftla ilgili başka bi oyun.
Çok fazla ayran içtin herhalde? Onlar da bir mod.Mod kelimesinin anlamını bilmiyor musun?[DOUBLEPOST=1420366229,1420366189][/DOUBLEPOST]Creative mode ? Survival mode ? Onlardamı bir mod ?
Harfler yanlış.Hatırladığım kadarıyla sigmanın şekli şu 3'e benzeyen Omeganın ise U benzeri bir şey.Eminim diğerleri de yanlıştır.alfa (alpha)α beta β ki (chi) χ delta δ epsilon ε ita (eta) η sigma ς gama (gamma) γ yota (iota) ι kappa κ lambda λ mü (mu) μ nü (nu) ν omega ω omikron (omicron) ο fi (phi) φ pi π psi ψ ro (rho) ρ sigma σ tau τ teta (theta) θ upsilon υksi (xi) ξ zeta ζ zannedersem tamamı bu
Çok fazla ayran içtin herhalde? Onlar da bir mod.Mod kelimesinin anlamını bilmiyor musun?[DOUBLEPOST=1420366229,1420366189][/DOUBLEPOST]
Harfler yanlış.Hatırladığım kadarıyla sigmanın şekli şu 3'e benzeyen Omeganın ise U benzeri bir şey.Eminim diğerleri de yanlıştır.![]()
İnternette yazan şeyi buldum hesabını onlara sor :/Çok fazla ayran içtin herhalde? Onlar da bir mod.Mod kelimesinin anlamını bilmiyor musun?[DOUBLEPOST=1420366229,1420366189][/DOUBLEPOST]
Harfler yanlış.Hatırladığım kadarıyla sigmanın şekli şu 3'e benzeyen Omeganın ise U benzeri bir şey.Eminim diğerleri de yanlıştır.![]()