Zombie Wolfie - Cartoon - Cazza144

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Burda önemli olan şey - benim açımdan - resmi çekilmiş taratılmamış bir eskizin photoshopta çizip boyayarak dijital hale geçirmek. Benim açımdan önemli olan bu. Ayrıca bir mouse ilr her çizginin üzerinden eğimi ayarlama gölgeleri verme gibi şeyler kolay değil arkadaşlar cidden uğraştırıyor.Eskizi hazırlarken bu kadar zorlanmazsın
Resmin orijinalini atabilir misin?

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Resmin orijinalini atabilir misin?
şu an telefondayim yarın atarım ^^
Dili çenesinden sarkıyor :D
İşte efekti verince o arkadan sallanacak :D
Güzel Olmuş Biraz Tonlamaları Geliştir Daha %60 Mış Bitince Daha İyi Olur Umarım :D
Bir Dahakine Komple Sana Ait Kendi Çizdiğin Çalışma Bekliyoruz :p
Kesinlikle bir tane kendi çizdiğim bir çalışmayı koyacağım bir dahakine :p

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Çizim yaptım dediğin şeyler basit cartoon head veya karakter falan Keremcim.Onun bile birsürü ayrıntısı olabilir.Tabii sen çizim derken brushla dikdörtgen kafa 2 gözden bahsediyorsun.Bunun gibi ayrıntı isteyen bir çalışmanı görmek isterim.
Hala önyargılısın. Her çizimimi burada paylaşmıyorum ben, paylaşmam da. Kişisel çizimlerim de var ki bunlar burada paylaşamayacağım şeyler. Eleştirmek için de çizim yapmış olmam gerekmez. Bir eleştiriyi neden bu kadar büyüttün anlayamadım.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hala önyargılısın. Her çizimimi burada paylaşmıyorum ben, paylaşmam da. Kişisel çizimlerim de var ki bunlar burada paylaşamayacağım şeyler. Eleştirmek için de çizim yapmış olmam gerekmez. Bir eleştiriyi neden bu kadar büyüttün anlayamadım.

Kişisel çizimlerin + kaç öyle :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel +1
En beğendiğim yanı genelde cartoonlarda kare olarak çizim yapılması ki sen bi teoriyi aşmışsın
tebrikler
Tek o dil neden çeneden sarkıyor ? :D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş da.. Bence kolaylık seviyesi orta sayılabilir. Çünkü en başından çizmeyi deneseydin (eskiz olmadan) belki daha zor olurdu. Fakat güzel. Bazı yerlerinde hatalar var (bkz. Dilin çenesinden sarkması) gibi gibi. %60 demişsin düzeltince daha güzel bir şey ortaya çıkar heralde :3

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel +1
En beğendiğim yanı genelde cartoonlarda kare olarak çizim yapılması ki sen bi teoriyi aşmışsın
tebrikler
Tek o dil neden çeneden sarkıyor ? :D
Güzel olmuş da.. Bence kolaylık seviyesi orta sayılabilir. Çünkü en başından çizmeyi deneseydin (eskiz olmadan) belki daha zor olurdu. Fakat güzel. Bazı yerlerinde hatalar var (bkz. Dilin çenesinden sarkması) gibi gibi. %60 demişsin düzeltince daha güzel bir şey ortaya çıkar heralde :3
Arkadan sarkıyor işte efekt verince düzelecekti orası ^^
Çok zor değil evet zaten yeni başladım yeni başladığım için bana zor geldi :D
Teşekkürler
Furry çıkacak diye bir hevesle tıkladım hayallerim yıkıldı ;(
:D Maalesef