Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?

• Kullanılan toplam oy
    85

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayn bide zaten bu konuyu bana mail gelene kadar unutmuştum ve zaten böyle bir şey mümkün değil sana tavsiyem başka ilgi alanlarına odaklanman.

Gerçeklik devrede (v0.1)
:) Mümküm değilmi tek yapmam gereken algoritmayı adminin verdiği ilk baştaki kodu ve anahtar kodu seçmesi için ayarlamam lütfen videoyu izlemeden yada açtığım denemeler katılmadan böyle yorumlar yapmayın.[DOUBLEPOST=1419609154,1419609038][/DOUBLEPOST]İstiyorsanız sizlede bir gün deneme yapalım. asi_turk Program hazır ve plugin çalışıyor tek sorunum plugindeki şifre çözme gayet açık ortada pluginin algoritmalarını biraz değiştircem bu kadar.[DOUBLEPOST=1420202823][/DOUBLEPOST]Düzenleme:
Bu Plugin Yayınlanınca Serverinizdeki diğer antihile pluginlerini kaldırmanız önerilir. Sarmasıkdan Zıplayıp tekrar sarmasığa tutununca fly sayan antihile programları var :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Yaza garanti çıkcak şu an daha çok plugin yardım bölümünden bir kaç eksiğimi telafi etmeye çalışıyorum programı daha düzgün hale getirmeye çalışıyorum oyuncu "kod 23124" yazacağına "/kod 23124" yazsın diye uğraşıyorum :(

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:) Yaza garanti çıkcak şu an daha çok plugin yardım bölümünden bir kaç eksiğimi telafi etmeye çalışıyorum programı daha düzgün hale getirmeye çalışıyorum oyuncu "kod 23124" yazacağına "/kod 23124" yazsın diye uğraşıyorum :(
Onu "kod 23124" olarak nasil yaptin ztn chat listenerdenmi ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
evt sonuçta başında slash yok

Ve yaza garanti çıktı dediğine göre yaklaşık olarak 2016'nın son çeyreğinde bitebilir (yazda bitirmiycek herhalde)
Nasil yapildigini biliyorum dogrulama amacli arkadasa sordum :) bu arada blade bana ulas yardimci olurum sana :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Cheat listenerle yaptım Nasıl yapilcaginida buldum
Bu limite Tutorialla anlatmış.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1420218038,1420217939][/DOUBLEPOST]
Nasil yapildigini biliyorum dogrulama amacli arkadasa sordum :) bu arada blade bana ulas yardimci olurum sana :)
Bu arada zevkten uzatmıyorum sınavlarım var . Bilen bilir fizik sınavı var sali ya :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 Gün girmeyince programa yabancı olma keyf bu nedir her yazdığım koda bida bakıom anlamak için tekrar tekrar ara verince tüm yazdıklarımın ne işe yaradığını unutuom :(

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) bunu yılbaşında yapsan hadi neyse :(
Bence Olmayacak Gibi 1 Senedir Uğraşıyorsun Olmuyor :SAD:AS (seneye görüşürüz esprisi v0.2)
[DOUBLEPOST=1420642097,1420376707][/DOUBLEPOST]Yarından itibaren okulda sınavlarımın bitmesi ile çalışıp çalışıp taktir almamanın verdiği hırs ile (83 de kalınırmı :(:(:(:(:() programı sürekli geliştiricem ve konu sayfasında(ilk sayfa :)) Gelişmeler adında bir kısım acıcam ordan takip edebilirsiniz.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
:) bunu yılbaşında yapsan hadi neyse :(
[DOUBLEPOST=1420642097,1420376707][/DOUBLEPOST]Yarından itibaren okulda sınavlarımın bitmesi ile çalışıp çalışıp taktir almamanın verdiği hırs ile (83 de kalınırmı :(:(:(:(:() programı sürekli geliştiricem ve konu sayfasında(ilk sayfa :)) Gelişmeler adında bir kısım acıcam ordan takip edebilirsiniz.
1 yıl 8 gündür yapıyorsun. (seneye görüşürüz espirisi vol 0.3 :( )