Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?

• Kullanılan toplam oy
    85

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Main Açılıyor fakat Economy classı korumalı.
:))) o economy dedigin class vault dan cekio. depency olarak vault u eklemen yeterli illada classını istiosan buyur :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1419259298,1419259227][/DOUBLEPOST]Javada Herhangi Bir Koruma Yapmak Mümkün Değil En fazla method isimlerini sacma sapan koyarsın okunması zorlasır ama yinede kodları gizleyemezsin

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) problem burda başlıyor ozmn ben o kod çözümlemeleri hep değişkenle ve adminden belli bir anahtar istiyerek yapcbilememi :) jarı açıp çözmesinler şifrelemeyi :(

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:) problem burda başlıyor ozmn ben o kod çözümlemeleri hep değişkenle ve adminden belli bir anahtar istiyerek yapcbilememi :) jarı açıp çözmesinler şifrelemeyi :(
dedigim gibi bosuna ugrasırsın. sonucda o pluginin baska bir swde calısması için tüm dosyalarını vermek zorundasın. bunu yaptınmıda engellemednin bi yolu yok zaten. örnegin ben her türlü çözerim onu :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm :) adminden 1 kod istencek . örneğin atıyorum 12345 dedi admin bu algoritma gelicek 23145 yapcak bunu yer değiştirip. ve gidicek rastgele kodda mesala rastgele sayı + 2 bilmem bida rastgele sayı + 3 fln dicek . Sonra algoritma adminden aldığı anahtarı çeviricek. 2 yi 1 yapcak 3 ü 2 ypcak öle geri döncek[DOUBLEPOST=1419260767,1419260728][/DOUBLEPOST]Düz mantıkYok (Kalıcı Yasaklanma) :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
tmm :) adminden 1 kod istencek . örneğin atıyorum 12345 dedi admin bu algoritma gelicek 23145 yapcak bunu yer değiştirip. ve gidicek rastgele kodda mesala rastgele sayı + 2 bilmem bida rastgele sayı + 3 fln dicek . Sonra algoritma adminden aldığı anahtarı çeviricek. 2 yi 1 yapcak 3 ü 2 ypcak öle geri döncek[DOUBLEPOST=1419260767,1419260728][/DOUBLEPOST]Düz mantıkYok (Kalıcı Yasaklanma) :)
iyide ben kodları gizlemekden bahsediyorum :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyide ben kodları gizlemekden bahsediyorum :)
Kodları gizlemek derken her oyuncuya girişte bir kod veriyor ? ve sürekli bu değişiyor bunu sadce serverin yöneticisi olan admin kontrol eder dicem o da olmaz :) herhangi bir config dosyasınada kayıt etmiyor . Sadece o anlık oyuncunun oyundan cıkısına kdr pluginin olusturdugu bir listede tutuyor sonra siliniyor bu listeye kodu decomplie etsen bile bakamasssın :)

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu açılalı 3 ay oldu neredeyse ama program projesi hayla tamamlanamadı ?

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
özel mesaj ile bağzı yanıtlar verdim kendisine görüşünü alabilirsem sevinirim :)

Son düzenleme:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu açılalı 3 ay oldu neredeyse ama program projesi hayla tamamlanamadı ?
Biliyorum Fakat Program bitti ztn. Sadece javayı decomplie edip kaynak kodlarını öğreniyorlar onu çözene kdr yayınlamıcam.Yoksa Program Hazır ve çalışıyor isterseniz birdaha deneme svsi açarım.
Birde Şunu ekliyim ben lise3 'e gidiyorum sayısalım seneye ygs lys var 3 haftada bir sınav oluyoruz.Bügün bile sınav oldum ben sürekli bunlara hazırlanıyorum.İlla net bir tarih istiyorsanız yaz tatiline garanti programı tatile girdikten 2 3 hafta sonra internete koyarım hem gerekli güvenlikleride eklerim.Ayriyetten yazın bile ygs lys ağırlıklı çalışıcam.Tamamen asla kendimi programa veremem.

Son düzenleme:

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Ayn bide zaten bu konuyu bana mail gelene kadar unutmuştum ve zaten böyle bir şey mümkün değil sana tavsiyem başka ilgi alanlarına odaklanman.

Gerçeklik devrede (v0.1)
ben ona yapabileceklerini özel mesajdan ilettim. Eğer yapabilirse ben onun yerinde olsam lisanslayıp satarım.Sonuçta Öğrenci :)