Gapışah mı .-. Çuk güzel Davıh yaparım ._.
Yok onu bile yapamıyorum ben .-.Gapışah mı .-. Çuk güzel Davıh yaparım ._.
Olmadı bir ".-." yap geçer .-.Yok onu bile yapamıyorum ben .-.
. Yanlış anladın.(horozlanma hemen). Yapıtlar hoş. o seçtikleri 3 bloktan birini Merdiven yapabilrlerdi bunu kast ettmiştim..3 block challenge'den anladiginin ne ?
Seçtikleri 3 bloğu da kullandıklarına göre ? Onları silip yerine merdiven koyamazlar ya ?. Yanlış anladın.(horozlanma hemen). Yapıtlar hoş. o seçtikleri 3 bloktan birini Merdiven yapabilrlerdi bunu kast ettmiştim..![]()
İyi bir Mimar,Yaratıcı bir yazar ve kibar bir yorumlayıcı Bunu yazmıssında iyi mimarsan bi yapılarını göstersene bi merak ettim cidden.
Ya sizi anlamış değilim gerçekten buna ciddi yorumlarmı atıyorusunuz ? 1 Bu 3 block challenge ve ben en cıvık blockları seçtim .Ve biz bunu dalgasına yaptık Ciddiye almadık.Siz gelmiş bunu diyorsunuz .Alp karşı çkar ama ciddiye alsam silip süpürürdüm felan .sBirbirine daha uyunlu bloklar kullanabilirdiniz. Yapitlara gelince temelinde hos. Fakat kullandiginiz renkler yuzunden civitmis bir goruntusu var. Kuvars ta var sanirim. Kuvarsin mersiven ve basamagi ile suslemeler yapabilirdiniz.ellerinize saglik![]()
Ciddi veya değil , bu benim yorumlama şeklim.Uğraşsan iyi şeyler çıkarabileceğini söylüyorsun. ben aksini iddia etmedim .Tamamen uygun bir dille Ufak tavsiyeler verdim. 'sizi anlamış değilim' derken Kimleri Kast ediyorsun ? Yanlışınızı suratınıza vurmaktan çekinmeyen iyi yorumcuları mı ? . Asıl ben sizi anlamıyorum. Gereksiz Yere Kişiliği hakkında yorum bile yapamayacağınız insanlara saçma,yeri geldimi saygısızca laflar edebiliyorsunuz.Ya sizi anlamış değilim gerçekten buna ciddi yorumlarmı atıyorusunuz ? 1 Bu 3 block challenge ve ben en cıvık blockları seçtim .Ve biz bunu dalgasına yaptık Ciddiye almadık.Siz gelmiş bunu diyorsunuz .Alp karşı çkar ama ciddiye alsam silip süpürürdüm felan .s
Yapıtı Beğendimi anlatamadım galiba.Daha Büyük çalışmaları hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden acemi birine verebileceğim tavsiyeleri verdim. sözü geçtiği kadar iyi biri oldup olmadığında Gerekli yorumumu EsirgemiyceğimSaçma bir şey yüzünden niye büyütüyorsunuz.Buragın bu kadar kötü mimarisi yok.Türkiyedeki en iyi minecraft mimarlarından biri o kişi.Adam uğrassa yapar paylasır.10-20 dakikalık dalgasına yapılmıs bi yapı. Gelmiş foruma gündem meselesi haline getiriyorsunuz.