3 Block Challenge - Alps vs Rylecls_75 - h:20dk

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birbirine daha uyunlu bloklar kullanabilirdiniz. Yapitlara gelince temelinde hos. Fakat kullandiginiz renkler yuzunden civitmis bir goruntusu var. Kuvars ta var sanirim. Kuvarsin mersiven ve basamagi ile suslemeler yapabilirdiniz.ellerinize saglik :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Benide çağırın bidakine nasıl eziliyorum görün :(

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ben olsam slab seçerdim en azından 4. Blok seçeneğim olurdu sgsgdbd

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birbirine daha uyunlu bloklar kullanabilirdiniz. Yapitlara gelince temelinde hos. Fakat kullandiginiz renkler yuzunden civitmis bir goruntusu var. Kuvars ta var sanirim. Kuvarsin mersiven ve basamagi ile suslemeler yapabilirdiniz.ellerinize saglik :)
Ya sizi anlamış değilim gerçekten buna ciddi yorumlarmı atıyorusunuz ? 1 Bu 3 block challenge ve ben en cıvık blockları seçtim .Ve biz bunu dalgasına yaptık Ciddiye almadık.Siz gelmiş bunu diyorsunuz .Alp karşı çkar ama ciddiye alsam silip süpürürdüm felan .s

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya sizi anlamış değilim gerçekten buna ciddi yorumlarmı atıyorusunuz ? 1 Bu 3 block challenge ve ben en cıvık blockları seçtim .Ve biz bunu dalgasına yaptık Ciddiye almadık.Siz gelmiş bunu diyorsunuz .Alp karşı çkar ama ciddiye alsam silip süpürürdüm felan .s
Ciddi veya değil , bu benim yorumlama şeklim.Uğraşsan iyi şeyler çıkarabileceğini söylüyorsun. ben aksini iddia etmedim .Tamamen uygun bir dille Ufak tavsiyeler verdim. 'sizi anlamış değilim' derken Kimleri Kast ediyorsun ? Yanlışınızı suratınıza vurmaktan çekinmeyen iyi yorumcuları mı ? . Asıl ben sizi anlamıyorum. Gereksiz Yere Kişiliği hakkında yorum bile yapamayacağınız insanlara saçma,yeri geldimi saygısızca laflar edebiliyorsunuz.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışma çıkmasını istemiyorum.Forumdaki yanlış anlaşılmayı birkaç iş günü içinde çözecepim.JusticeWhipss in tavsiyesi sayesinde.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma bir şey yüzünden niye büyütüyorsunuz.Buragın bu kadar kötü mimarisi yok.Türkiyedeki en iyi minecraft mimarlarından biri o kişi.Adam uğrassa yapar paylasır.10-20 dakikalık dalgasına yapılmıs bi yapı. Gelmiş foruma gündem meselesi haline getiriyorsunuz.
Yapıtı Beğendimi anlatamadım galiba.Daha Büyük çalışmaları hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden acemi birine verebileceğim tavsiyeleri verdim. sözü geçtiği kadar iyi biri oldup olmadığında Gerekli yorumumu Esirgemiyceğim