İstanbul'da Yaşayanlara Müjde ! :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayı anlamayan ben*
Yine cahil ben*
İnegöl çevresinde birçok köy vardır ve köylerden servis ile İnegöl'e gelen Liseliler var şu an burada kar yağıyor çok güzel kar arttı ve köylerde ki yollar falan da kapanmış O yüzden köydekilere okullar tatil İnegöl de yaşayan Liseliler tam gaz devam her halde. :S

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İnegöl çevresinde birçok köy vardır ve köylerden servis ile İnegöl'e gelen Liseliler var şu an burada kar yağıyor çok güzel kar arttı ve köylerde ki yollar falan da kapanmış O yüzden köydekilere okullar tatil İnegöl de yaşayan Liseliler tam gaz devam her halde. :S
O dahada dram yav :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bkz : Bu olayı bizzat yaşayan ben sınıfta ki köyde yaşayan arkadaşların hava atıp izin kağıdı alıp çantayı falan alıp el kol hareketi çekerek dalga geçerek okuldan çıkıp çarşıda eğlenmeleri.
Kapıya bağlayıp üstlerine süreceksin o kayan büyük kapıyı :(
Her ne deniyorsa öneririrm :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapıya bağlayıp üstlerine süreceksin o kayan büyük kapıyı :(
Her ne deniyorsa öneririrm :(
Bizim de zaten buna kafamız atmıştı hocalara isyan etmiştik fazla hatırlamıyorum O zamanı 2 şey yaptık ama hangisi kesin tam bilmiyorum.
Ya biz de izin kağıdı koparıp çarşıya nete giderek eğlendik ya da öğle arası kaçtık bu ikisinden irisini yapmıştık ama hatırlamıyorum.
Bkz : Bir hocanın bana nerede oturuyorsun sorusuna karşılık benim Burhaniye Mahallesi dememe karşılık olarak orası da köy sayılır neden izin kağıdı almıyorsun demesi. (İnegöl İlçe Stadyumunun olduğu mekan Okulda Hastane yanıydı.)