Burada ki tek dramı İnegöl de yaşayan Liseliler yaşıyor.Antalya*
Burda hala güneş var*
DRAM
Olayı anlamayan ben*Burada ki tek dramı İnegöl de yaşayan Liseliler yaşıyor.
Köyden gelenlere okul tatil*
İnegöl çevresinde birçok köy vardır ve köylerden servis ile İnegöl'e gelen Liseliler var şu an burada kar yağıyor çok güzel kar arttı ve köylerde ki yollar falan da kapanmış O yüzden köydekilere okullar tatil İnegöl de yaşayan Liseliler tam gaz devam her halde.Olayı anlamayan ben*
Yine cahil ben*
O dahada dram yavİnegöl çevresinde birçok köy vardır ve köylerden servis ile İnegöl'e gelen Liseliler var şu an burada kar yağıyor çok güzel kar arttı ve köylerde ki yollar falan da kapanmış O yüzden köydekilere okullar tatil İnegöl de yaşayan Liseliler tam gaz devam her halde.![]()
Bkz : Bu olayı bizzat yaşayan ben sınıfta ki köyde yaşayan arkadaşların hava atıp izin kağıdı alıp çantayı falan alıp el kol hareketi çekerek dalga geçerek okuldan çıkıp çarşıda eğlenmeleri.O dahada dram yav![]()
Kapıya bağlayıp üstlerine süreceksin o kayan büyük kapıyıBkz : Bu olayı bizzat yaşayan ben sınıfta ki köyde yaşayan arkadaşların hava atıp izin kağıdı alıp çantayı falan alıp el kol hareketi çekerek dalga geçerek okuldan çıkıp çarşıda eğlenmeleri.
Bizim de zaten buna kafamız atmıştı hocalara isyan etmiştik fazla hatırlamıyorum O zamanı 2 şey yaptık ama hangisi kesin tam bilmiyorum.Kapıya bağlayıp üstlerine süreceksin o kayan büyük kapıyı
Her ne deniyorsa öneririrm![]()
Bi' ara yolum düşecek oraya merak etme1 - 2 gün evvel full yağışlıydı burası şimdi de yeniden kar yağıyorBu sefer kara yatacağım
@rayandu06 buluşa bilseydik pnp İnegöl de karın üstünde güreş yapardık bea.![]()
Turkish power devam ediyormu lo?Bi' ara yolum düşecek oraya merak etme
Turkish power wrestling İstanbul'a taşınmasaydı belki her gün bile görüşebilirdik...
Araştırıyorum bende işte pek bir ize rastlayamadım Bilgehan ile görüşecektim falanTurkish power devam ediyormu lo?
İstanbuldamı ?okullar cuma güne kadar tatil siz hala 1 günle takılın .s![]()