Bilgim yok, nesine bolumu uzak kaliyor bulundugum yere. İddaa ile hic ilgilenmedigim icin merak etmedim.Bir soruda benden olsun. Nesine.com'a para yatırmak için kesinlikle kredi kartı gerekli ? Ve diğer iddaa sitelerinden ayıran özellikleri neler ?
Bilgim yok, nesine bolumu uzak kaliyor bulundugum yere. İddaa ile hic ilgilenmedigim icin merak etmedim.Bir soruda benden olsun. Nesine.com'a para yatırmak için kesinlikle kredi kartı gerekli ? Ve diğer iddaa sitelerinden ayıran özellikleri neler ?
Tamam, teşekkür ederim.Bilgim yok, nesine bolumu uzak kaliyor bulundugum yere. İddaa ile hic ilgilenmedigim icin merak etmedim.
Ben bilgi islem bolumunde staj yapiyorum. Urun almaniz icin yas sinirlamasi yok, odemeyi yapabildiginiz takdirde urun elinize ulasacaktir. Bir sorun olursa musteri hizmetlerini arayarak yardim alabilirsiniz. Her turlu konuda yardimci olacaklardir. Bu arada cok ablayisli olduklarini duydum.Heh sonunda tam aradığım konu
Şimdik ben ininal ile bir şey aldım farzedelim ve o mal kargo ile gelecek yurt dışı ve içi teslimlerde ne gibi değişiklikler/sorunlar var ve tabi 18 yaşından küçükler kargo ile bir şey sipariş verebiliyorlarmı![]()
Hms sağolasın artık rahat rahat redbubble'a para biriktirebilirimBen bilgi islem bolumunde staj yapiyorum. Urun almaniz icin yas sinirlamasi yok, odemeyi yapabildiginiz takdirde urun elinize ulasacaktir. Bir sorun olursa musteri hizmetlerini arayarak yardim alabilirsiniz. Her turlu konuda yardimci olacaklardir. Bu arada cok ablayisli olduklarini duydum.
Hepsiburada'dan alacağınızı düşünerek yazdım yorumu.Hms sağolasın artık rahat rahat redbubble'a para biriktirebilirim![]()
Katagori uzmanlarına sormak lazım, hiçbiriyle muhabbet etmişliğim yok. Daha çok çalışma ortamı hakkında sorular bekliyordum, hep Hepsiburada hakkında soru geliyor.Ps4 299$ (ortalama 700Tl) olamsina ragmen neden 1.500Tl ye satiliyor. Gumrukte sorun mu var![]()
Bi sorsanKatagori uzmanlarına sormak lazım, hiçbiriyle muhabbet etmişliğim yok. Daha çok çalışma ortamı hakkında sorular bekliyordum, hep Hepsiburada hakkında soru geliyor.
Sorsam bile size bir şey kazandırmayacak. Fiyatı aynı şekilde kalacak.Bi sorsan![]()
Satış taktiği. Bilinç altın fiyatı daha görüyor ve satınalmaya yöneltiyor sizi.Neden Tüm Fiyatların Sonu ''9'' İle Bitiyor![]()
Bence alakası yok marketlerin vergi kaçakçılığından başka bir şey değil o .mesela günde 0.99 tl fiyatından 1500 ürün sat 15 tl . çarp 30 ile 450 lira aylık ,yılda 5400 lira .Satış taktiği. Bilinç altın fiyatı daha görüyor ve satınalmaya yöneltiyor sizi.
Hem İşe de Yaramıyor ZatenBence alakası yok marketlerin vergi kaçakçılığından başka bir şey değil o .mesela günde 0.99 tl fiyatından 1500 ürün sat 15 tl . çarp 30 ile 450 lira aylık ,yılda 5400 lira .