.:Ketçap Muhabbet konusu:.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu açmamın sebebi sadece eğlence amaçlıdır daha doğrusu forum da takılırken canı sıkılan arkadaşların bu konuda istedikleri gibi muhabbet edip can sıkıntılarını giderebilmesi içindir.Konunun başlığına gelirsek öylesine koydum.(Ketçapı çok severim :()
Bu konu da 7/24 muhabbet edebilirsiniz.Önceden açtığım gece muhabbetleri gibi değildir.Hadi iyi muhabbetler alın size bir de şarkı;
Konu da şarkı paylaşabilir ve istediğiniz türden muhabbet edebilirsiniz fakat küfür ve kavga görmek istemiyorum konumda.

@KadirBerk @UpFall @MUHDE @Polkakorowakurwa @Röyksopp @zombiespaceman1 @Kuadra @BurnerTroll @Zurinqun @LordT
Etiket listeni çaldım kusura bakma @Iskefiyeli18
@rayandu06 @faketaxidriver @Humpsel @AtomTR @QuarisTR @NeveseRC
Etiketlemeyi unuttuklarım kusura bakmasın aklıma gelmedi çünkü :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unutmadan günün güzeli;

Fazla açık olmamasına özen gösterdim*
Bundan sonra açtığım her muhabbet konusuna O günün güzeli diye bir Cosplay fotosu koyacağım.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Unutmadan günün güzeli;

Fazla açık olmamasına özen gösterdim*
Bundan sonra açtığım her muhabbet konusuna O günün güzeli diye bir Cosplay fotosu koyacağım.
Kimin cosplayıymış bu cahilim ben :(
Pekde güzelmiş hanım kızımız.

Günün Şiir Kıtası -_-
Duydum ki bana darılmışsın
Üzme beni arkadaşımsın
Langur lungur tarhana bulgur
Bana gönül koyma çay koy.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@MUHDE'nin hentaülerinden sonra çok kuru geldi açıkçası :S
Şimdi asıl koyacağımı görsen ağzın açıkta kalırdı fakat bildiğiniz üzere aramızda 11 - 12 yaşların da dolanan bir sürü psikolojik sorunu olan çocuk var ve bunlar önce bakıyor sonra fotoyu kaydediyor fotoya bakarak bir yerlerini zorluyorlar (Bir şey çıkmıyor) sonra da gelip fotoyu rapor ediyorlar ve ss alıyorlar ki ileri de bu üyeyi rapor edip banlattırırım diye ve böylelikle ortam izdivaç programına dönüyor.
İsterseniz asıl atacağım fotoyu özel konuşmadan gösterebilirim.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi asıl koyacağımı görsen ağzın açıkta kalırdı fakat bildiğiniz üzere aramızda 11 - 12 yaşların da dolanan bir sürü psikolojik sorunu olan çocuk var ve bunlar önce bakıyor sonra fotoyu kaydediyor fotoya bakarak bir yerlerini zorluyorlar (Bir şey çıkmıyor) sonra da gelip fotoyu rapor ediyorlar ve ss alıyorlar ki ileri de bu üyeyi rapor edip banlattırırım diye ve böylelikle ortam izdivaç programına dönüyor.
İsterseniz asıl atacağım fotoyu özel konuşmadan gösterebilirim.
Olabülür :(
Ama birkaç istisna olarak olgunlarda çıkıyor aradan.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimin cosplayıymış bu cahilim ben :(
Pekde güzelmiş hanım kızımız.

Günün Şiir Kıtası -_-
Duydum ki bana darılmışsın
Üzme beni arkadaşımsın
Langur lungur tarhana bulgur
Bana gönül koyma çay koy.
Amerikalı birisi kız güzel değil mi? Asıl görünümü de aynı şekilde makyajla değiştirdiği falan yok yüzünü ayrıca biraz kısa ve sanki fazlalığı var gibi ya da benim baktığım çok eski fotoğraflarıydı. :S[DOUBLEPOST=1420729375,1420729263][/DOUBLEPOST]
Olabülür :(
Ama birkaç istisna olarak olgunlarda çıkıyor aradan.
İsterseniz ''Haftalık Cosplay Fotoğrafları'' diye özel konuşma isteyeyim katılmak isteyen kişileri (Sınırlı sayıda!) alayım konuşmaya her hafta 5 - 10 tane açık saçık olanlardan (Güzel olanlardan.) atayım?
@Skaduush unuttum seni etiketlemeyi pardon. :(

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Amerikalı birisi kız güzel değil mi? Asıl görünümü de aynı şekilde makyajla değiştirdiği falan yok yüzünü ayrıca biraz kısa ve sanki fazlalığı var gibi ya da benim baktığım çok eski fotoğraflarıydı. :S[DOUBLEPOST=1420729375,1420729263][/DOUBLEPOST]
İsterseniz ''Haftalık Cosplay Fotoğrafları'' diye özel konuşma isteyeyim katılmak isteyen kişileri (Sınırlı sayıda!) alayım konuşmaya her hafta 5 - 10 tane açık saçık olanlardan (Güzel olanlardan.) atayım?
@Skaduush unuttum seni etiketlemeyi pardon. :(
Bilmiyorum ama önder @MUHDE olmalı -.-