Alkar
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aga insanlar birbirlerini neden eşit sevmez konusuna gir lordtr ile tartışmam var ona benim yerime devam et benim işim var ben çıktım artık gece yarısı girerim.Çok sıkıcı görünüyor![]()
Aga insanlar birbirlerini neden eşit sevmez konusuna gir lordtr ile tartışmam var ona benim yerime devam et benim işim var ben çıktım artık gece yarısı girerim.Çok sıkıcı görünüyor![]()
Sunucu içinde sunucu kurma skripti yazıyorum,yada o beni yazıyor.Bilmiyorum kafam patladı.
Hayır.Survival bir sunucun olduğunu düşün.
Oyuncular survival sunucunun içinde survival sunucular kuruyorlar.
Koloniler gibi.
İşin kısası klan sistemi tarzı bir şey yazıyorum.
Ehm, merhabalar. (Etiketlenmişim, davete icabet etmemek olmaz.)
Nasılsınız?
![]()
Hmm... Demek böyle doğum yapıyor?![]()
Emür'ün karnından kol çıkıyor bir saniye bekleyin*
Doğum değil bu doğum çok başka bi' şey.Yo hands up!
Ben geldim.[DOUBLEPOST=1420754760,1420754696][/DOUBLEPOST]Ulan her defasın da bakkala yetişemiyorum şöyle tam zevkinde bir anime keyfi çekemiyorum ya.
Sıkıntıdan ketçap içiyorum ya.
Bir gün gece onda diğer gün gece on bir de kapatıyorlar adamlara yetişemiyorum.[DOUBLEPOST=1420754911][/DOUBLEPOST]
Hmm... Demek böyle doğum yapıyor?![]()
Eee ne çıktı karnından?Doğum değil bu doğum çok başka bi' şey.
Karnından hiçbir şey çıkmadı kol çıktı konuştu tekrar içeri girdi sonra Emür öldü yenisi geldi. *ölümsüz emür level god-Eee ne çıktı karnından?![]()
Wüt?Karnından hiçbir şey çıkmadı kol çıktı konuştu tekrar içeri girdi sonra Emür öldü yenisi geldi. *ölümsüz emür level god-
Bul bir konu konuşalım?Aynı muhabbet devam mı ediyor![]()
/spawnmob Emür 1Wüt?
Kol çıktı ''Naber nası gidiyo?'' dedi geri içeri girdi sonra kız wefad yeni bir tane spawnlandı what the wüt?[DOUBLEPOST=1420755258,1420755227][/DOUBLEPOST]
Bul bir konu konuşalım?![]()
İsmi çok garip sanki Muhde Emir diyor demi?/spawnmob Emür 1