Soyle diyeyim : enerjiyi x sure kadar tekrarlama nasil olur? Yani ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu'' bunu sonsuza kadar nasil devam ettirebilirim?Tekrarlamak ? normal koyuyorsun önüne gücünü 15 yapıyor.
Iste onu sonsuza kadar devam ettirmeyi soruyorum.Yoksa clock mu diyorsun clocksa redstone redstone
yenileyici yenileyici
redstone redstone
Flip-flop mu soruyorsun hala anlamadım? Yani şalterden kısa süreli sinyalmi çıkarsın?Soyle diyeyim : enerjiyi x sure kadar tekrarlama nasil olur? Yani ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu'' bunu sonsuza kadar nasil devam ettirebilirim?
Hani kiziltas koyuyoruz yanina salter koyuyoruz saltere sag tikladikca acilip kapaniyor. Bunu kiziltas yenileyici ile yapiyorduk , bu nasildi?![]()
Skype var ise oradan ekran paylasayim, ne demek istedigimi anlarsin.Flip-flop mu soruyorsun hala anlamadım? Yani şalterden kısa süreli sinyalmi çıkarsın?
Clock dedigin olay belli araliklarla sonsuza kadar tekrarlanan kiziltas enerjisi sagliyorsa evet.arkadaş clockdan bahsediyor
Aynen iste onun otomatik yapimi vardi.kare şekline yineleyici diziyorum ben enerji olarak meşalaeyi koyup hemen kırıyorum sonra enerjinin geçtiği bi kızıltaşı kırıp bidaha koyuyorum.ve enerji sonsuza kadar dönüyor
Oh, tesekkur ederim.Karsılastırıci ile olanini mi soruyorsun[DOUBLEPOST=1420814186,1420813471][/DOUBLEPOST]![]()