[YARDIM] Kiziltas Yenileyici

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar beynim eridi ama bir turlu yapamadim. Kiziltas yenileyici ile bir sinyali nasil tekrarlatabiliyoruz? Cok basit bir sey biliyorum fakat 2 yil ara verince durum vahim oluyor...

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrarlamak ? normal koyuyorsun önüne gücünü 15 yapıyor.
Soyle diyeyim : enerjiyi x sure kadar tekrarlama nasil olur? Yani ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu'' bunu sonsuza kadar nasil devam ettirebilirim?
Hani kiziltas koyuyoruz yanina salter koyuyoruz saltere sag tikladikca acilip kapaniyor. Bunu kiziltas yenileyici ile yapiyorduk , bu nasildi? :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yoksa clock mu diyorsun clocksa redstone redstone
yenileyici yenileyici
redstone redstone

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soyle diyeyim : enerjiyi x sure kadar tekrarlama nasil olur? Yani ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu ''tik tik'' durdu'' bunu sonsuza kadar nasil devam ettirebilirim?
Hani kiziltas koyuyoruz yanina salter koyuyoruz saltere sag tikladikca acilip kapaniyor. Bunu kiziltas yenileyici ile yapiyorduk , bu nasildi? :)
Flip-flop mu soruyorsun hala anlamadım? Yani şalterden kısa süreli sinyalmi çıkarsın?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
kare şekline yineleyici diziyorum ben enerji olarak meşalaeyi koyup hemen kırıyorum sonra enerjinin geçtiği bi kızıltaşı kırıp bidaha koyuyorum.ve enerji sonsuza kadar dönüyor

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Karsılastırıci ile olanini mi soruyorsun[DOUBLEPOST=1420814186,1420813471][/DOUBLEPOST]