Youtube Banner Tasarım !

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktan da anlaşılacağı üzere Youtube Banner tasarım yapıyorum. Kanalı olan arkadaşların, kanalının linkini, ismini ve favori skinini vb. söylemesi yeterlidir ve tamamen ücretsizdir. Ayrıca sadece ilk 3 istek yapılacak... He bu arada ücretsiz.. :D
Yaptığım tasarımları YouTube kanalımda Speed Art'ını paylaşacağım.
Kanalım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Abone olun lütfen ! :D

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Youtube Banner'ına baktım ama güzel değil :( Sadece resim alınıp yapıştırılmış :C

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube Banner'ına baktım ama güzel değil :( Sadece resim alınıp yapıştırılmış :C
Evet öyle. Kanalı yeni açtım, bundan önce bir kanalım daha vardı onda banner vardı, fakat kapattım ve tekrar başlamaya karar verdim. Yani kanal yeni olduğu ve isim farklı olduğu için henüz banner'ım yok. Fakat en kısa zaman kendim içinde banner yapıcağım.
Link'te verirmisin ?
Örnek çalışmalarını sunarsan daha iyi olur.
Çalışmalarımı istek bulan kişiye veriyorum ardından siliyorum fakat Aeon TV linkini verir vermez ona banner yapıcağım, ozaman görebilirsin... :)

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana yapabilirmisin ? Kanalıma geri dönücem tasarım yapabilicek birisini arıyordum :)
Kanal Linki:

Skin olarakta hani bu kış skinleri varya kazaklı skinler o tarz olursa sevinirim :)

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aeon TV banner'ın hazır.

@UmutYıldızYT Böyle yapıyorum.

Bana yapabilirmisin ? Kanalıma geri dönücem tasarım yapabilicek birisini arıyordum :)
Kanal Linki:

Skin olarakta hani bu kış skinleri varya kazaklı skinler o tarz olursa sevinirim :)
Bu arada herkeze aynı şeyler yapmıyorum. Herkeze değişik, güzelce yapıyorum. @<<AveraL>> Seninkini 1 - 2 saate yapıp göndericem. :)

Son düzenleme:

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aeon TV banner'ın hazır.

@UmutYıldızYT Böyle yapıyorum.

Bu arada herkeze aynı şeyler yapmıyorum. Herkeze değişik, güzelce yapıyorum. @<<AveraL>> Seninkini 1 - 2 saate yapıp göndericem. :)
Çok teşekkür ediyorum :) Bekliyorum bu arada arkadaş reklamını koysun bence kötü bir şey değil en azından tasarım yaptıran kişiler abone olsun ki arkadaşın emeğine küçükte olsa yardımımız dokunsun abone olalım :) 1 Aboneyi esirgemeyin arkadaştan .

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanal
Video hayatına yeni atılıyorum . Birkaç youtuber arkadaş bana yardımcı olacak eğer bannerımı yaparsan sevinirim. Ayrıca videolar LoL ve minecraft üzerine olacak

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@<<AveraL>>
Buyur : Eğer yüklenmezse , yani boyut büyük derse söyle küçültürüm.
Link :

Kanal
Video hayatına yeni atılıyorum . Birkaç youtuber arkadaş bana yardımcı olacak eğer bannerımı yaparsan sevinirim. Ayrıca videolar LoL ve minecraft üzerine olacak
Abone olursan sevinirim. Seninkini 11 : 30'da vericeğim. Sadece Minecraft'mı olsun yoksa birkaç oyun mu ?

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft ce lol olursa sevinirim baktın olmadi sadece minecraft olsun

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada simdiden tesekkurler

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi