BurnerTroll'ü Değerlendirin Şeysi (Beta)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Foruma "doktorum" diyerek üye olan, "Lee kadar büyük bir dedektif" olan birini nasıl değerlendirebiliriz ki? Bence boş zamanlarını gayet iyi değerlendirmiş arkadaş bizim değerlendirmemize gerek yok.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@yoloman 'la sürekli karıştırdığım kişi.

Ama neden? :(

[DOUBLEPOST=1421009144,1421009101][/DOUBLEPOST]
Foruma "doktorum" diyerek üye olan, "Lee kadar büyük bir dedektif" olan birini nasıl değerlendirebiliriz ki? Bence boş zamanlarını gayet iyi değerlendirmiş arkadaş bizim değerlendirmemize gerek yok.

Aslında doktorluk olsun diye kayıt olmadım, ilginç bir hikayesi var. Yine de teşekkürler. B)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amerika da çölde arabamla son hız giderken arka koltukta iki güzel bayan dururken bir anlığına kızlara aynadan bakarken dikkatimi dağıttığım sırada uçurumdan aşağı düşerken kızların araba düşmeden arabadan kapıları açıp atlamalarını sağlayacak ve O uçurum da aşağıda son hız akan bir nehir ve için de timsahlar varken uçurumun kenarına tutunup beni kurtaran kişinin sen olamasını isterim. B)

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Amerika da çölde arabamla son hız giderken arka koltukta iki güzel bayan dururken bir anlığına kızlara aynadan bakarken dikkatimi dağıttığım sırada uçurumdan aşağı düşerken kızların araba düşmeden arabadan kapıları açıp atlamalarını sağlayacak ve O uçurum da aşağıda son hız akan bir nehir ve için de timsahlar varken uçurumun kenarına tutunup beni kurtaran kişinin sen olamasını isterim. B)

Şimdi sonda "olmasını" mı yazmaya çalıştın "olmamasını" mı? B)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wait for weekend. B)
Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?
Hah sen beni uçurumun kenarından çekip kurtarıyordun.Eee ben de boş kalır mıyım sana borçlandım O yüzden kızları çağırdım ve sana hangisini daha çok beğendiğini sordum sen de tam cevap verirken ben de sözünü kesip ''Öbür tarafta tıp ona benzeyen bir huri seçersin O zaman.'' diyip hazır mekan da uygunken ''This is Sparta!'' diye bağırıp O meşhur tekmeyi sana atıp uçurumdan düşürürüm.Kızlar sana mı kalacak sandın pnp?
Elinde şans varken ben kurtarmayacaktın iki kız da benim. B)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?
Hah sen beni uçurumun kenarından çekip kurtarıyordun.Eee ben de boş kalır mıyım sana borçlandım O yüzden kızları çağırdım ve sana hangisini daha çok beğendiğini sordum sen de tam cevap verirken ben de sözünü kesip ''Öbür tarafta tıp ona benzeyen bir huri seçersin O zaman.'' diyip hazır mekan da uygunken ''This is Sparta!'' diye bağırıp O meşhur tekmeyi sana atıp uçurumdan düşürürüm.Kızlar sana mı kalacak sandın pnp?
İki yüzlü diyoruz biz sana ._. (anlattığın hikayedeki sen*)[DOUBLEPOST=1421185950,1421185900][/DOUBLEPOST]
Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?
al benden ._. (@BurnerTroll 'dan alıntı*):

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?

Uçurumun sonu güzel bir yere çıktı bruder, sağol. O iki kız da senin olabilir, burada işime yaramayacak kadar fazlasını buldum. B)