@yoloman 'la sürekli karıştırdığım kişi.
Foruma "doktorum" diyerek üye olan, "Lee kadar büyük bir dedektif" olan birini nasıl değerlendirebiliriz ki? Bence boş zamanlarını gayet iyi değerlendirmiş arkadaş bizim değerlendirmemize gerek yok.
Anlat merak etti bizAma neden?
[DOUBLEPOST=1421009144,1421009101][/DOUBLEPOST]![]()
Aslında doktorluk olsun diye kayıt olmadım, ilginç bir hikayesi var. Yine de teşekkürler. B)
Sen kimsin?
Son paint bükücü- death note sevdalısı*Sen kimsin?
Amerika da çölde arabamla son hız giderken arka koltukta iki güzel bayan dururken bir anlığına kızlara aynadan bakarken dikkatimi dağıttığım sırada uçurumdan aşağı düşerken kızların araba düşmeden arabadan kapıları açıp atlamalarını sağlayacak ve O uçurum da aşağıda son hız akan bir nehir ve için de timsahlar varken uçurumun kenarına tutunup beni kurtaran kişinin sen olamasını isterim. B)
Olmasını tabi kide m8. Hadi şimdi bir meme atarak sevincini göster de sevineyim. B)Şimdi sonda "olmasını" mı yazmaya çalıştın "olmamasını" mı? B)
Olmasını tabi kide m8. Hadi şimdi bir meme atarak sevincini göster de sevineyim. B)
Böyle bir macera da yanım da olmanı isterim*
Oh no you can't...Wait for weekend. B)
İki yüzlü diyoruz biz sana ._. (anlattığın hikayedeki sen*)[DOUBLEPOST=1421185950,1421185900][/DOUBLEPOST]Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?
Hah sen beni uçurumun kenarından çekip kurtarıyordun.Eee ben de boş kalır mıyım sana borçlandım O yüzden kızları çağırdım ve sana hangisini daha çok beğendiğini sordum sen de tam cevap verirken ben de sözünü kesip ''Öbür tarafta tıp ona benzeyen bir huri seçersin O zaman.'' diyip hazır mekan da uygunken ''This is Sparta!'' diye bağırıp O meşhur tekmeyi sana atıp uçurumdan düşürürüm.Kızlar sana mı kalacak sandın pnp?
Elinde şans varken ben kurtarmayacaktın iki kız da benim. B)
al benden ._. (@BurnerTroll 'dan alıntı*):Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?
Hah sen beni uçurumun kenarından çekip kurtarıyordun.Eee ben de boş kalır mıyım sana borçlandım O yüzden kızları çağırdım ve sana hangisini daha çok beğendiğini sordum sen de tam cevap verirken ben de sözünü kesip ''Öbür tarafta tıp ona benzeyen bir huri seçersin O zaman.'' diyip hazır mekan da uygunken ''This is Sparta!'' diye bağırıp O meşhur tekmeyi sana atıp uçurumdan düşürürüm.Kızlar sana mı kalacak sandın pnp?
Ama ben hikayemi bitirmemiştim ki. B)İki yüzlü diyoruz biz sana ._. (anlattığın hikayedeki sen*)
Oh no you can't...
Nerede kalmıştım?