Birkaç Soru

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
modemden port açtım İPADRESİM:25566 yazıp da mı giricek ? yoksa sadece İP ADRESİMİ mi yazıcak bide pcyi kapatıp yeniden açtığımda ip adresim değişiyor hep yeni adres mi vericem ? yoksa noipye bağlasam olur mu ?

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
modemden port açtım *sansür*:25566 yazıp da mı giricek ? yoksa sadece *sansür* mi yazıcak bide pcyi kapatıp yeniden açtığımda ip adresim değişiyor hep yeni adres mi vericem ? yoksa noipye bağlasam olur mu ?
No-ip bağlasan olur. Portu değiştirdiysen iki nokta üst üsteden sonra yeni portu yazacak, 25565 olarak bıraktıysan ek bir şey yazmasına gerek yok. Bu arada ip adresini düzenle butonu ile kaldır, kötü niyetli arkadaşların işine yarayabilir.

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
No-ip bağlasan olur. Portu değiştirdiysen iki nokta üst üsteden sonra yeni portu yazacak, 25565 olarak bıraktıysan ek bir şey yazmasına gerek yok. Bu arada ip adresini düzenle butonu ile kaldır, kötü niyetli arkadaşların işine yarayabilir.
zaten gerçek adresim değil ki :D[DOUBLEPOST=1421012409,1421011147][/DOUBLEPOST]Peki ben bilgisayarını kapattığımda server de kapanmıyacak değil mi ?