DolunayTR
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Crafting table bile yapamazken ilk oyunumu multiplayer oynamam. (Hatta girdiğim bir Alman sunucusuydu ve adminlik istemiştim.)
![]()
Crafting table bile yapamazken ilk oyunumu multiplayer oynamam. (Hatta girdiğim bir Alman sunucusuydu ve adminlik istemiştim.)
![]()
şimdide adını bilmiyorsan orası boşluk[DOUBLEPOST=1420781198,1420781113][/DOUBLEPOST]dünyanın sonuna gitmeye çalışırdım ve multiplayeri bilmediğimden singlede multi yapmaya çalışırdım şimdi hiç singleye girmem hep multi oynarım test amaçlı güzel modlarla giderimJungle biyomunda, yaprakların içinde doğdum. Blokları mouse ile basılı tutarak değil hızlıca basarak kırmaya çalıştığım için 5dk boyunca kıpırdayamadım. Oradan kurtulunca da göremediğim bir şey beni öldürdü
Başladığımda dünya kaydetmeyi ve devam etmeyi bilmiyordum. Sürekli yeni dünya açıyordum![]()
Gece olunca kopardığım çiçekle iskelete daldım
bilemem Fantezin ne tamam hac işareti var ve bilerek chunklar yüklenirken o yükleme bilerek konuldu adamlar chunkları tasarlayıp koyuyor yaklaşık 1Milyon Chunk türü var bilerek eklendi yani bir insan Gevurda olabilirTopraktan haç işareti görünce oyunu sildim la
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küçüktüm şimdi görsem elmaslarla süslerim .ddelimle madene inmiştim direk gittim elmas buldum elimle kırdım değersiz sandım bir bohk yohk hea dedim[DOUBLEPOST=1421056703,1421054032][/DOUBLEPOST]
*** Fantezin ne tamam hac işareti var ve bilerek chunklar yüklenirken o yükleme bilerek konuldu adamlar chunkları tasarlayıp koyuyor yaklaşık 1Milyon Chunk türü var bilerek eklendi yani bir insan Gevurda olabilirYahudi ise ana bacı karıştırın ama
![]()
Sana islamdan çık demedim abartma işte benim kuzenimde sen gibiydi abikenKüçüktüm şimdi görsem elmaslarla süslerim .dd
Bu arada fotodaki kızın bacakları dikkatimi çekti S:AKüçüktüm şimdi görsem elmaslarla süslerim .dd
Yaşın kaç laSana islamdan çık demedim abartma işte benim kuzenimde sen gibiydi *****ken[DOUBLEPOST=1421056871,1421056836][/DOUBLEPOST]
Bu arada fotodaki kızın bacakları dikkatimi çekti S:ADA:sa
Mobilim,23'ü bırak 3 yasinda bile göstermiyor davranışlarınNeden user bilgilerime bakmıyorsun userımdaki yaşa bakmıyorsun ?[DOUBLEPOST=1421057070,1421057040][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1421057121][/DOUBLEPOST]
Lan şaka yaptım o yaşta değilim inansan zaten sana ve l ed bu derdimMobilim,23'ü bırak 3 yasinda bile göstermiyor davranışların
@Zurinqun tercüme varmıLan şaka yaptım o yaşta değilim inansan zaten sana ve l ed bu derdim![]()
Susarmısın Happy Wheels
Sinirimi bozma benim modlar kızıyo sonraSusarmısın Happy Wheels
oynuyorum