Oyuna Başladığınızda Yaptığınız Noobluklar

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jungle biyomunda, yaprakların içinde doğdum. Blokları mouse ile basılı tutarak değil hızlıca basarak kırmaya çalıştığım için 5dk boyunca kıpırdayamadım. Oradan kurtulunca da göremediğim bir şey beni öldürdü :(
Başladığımda dünya kaydetmeyi ve devam etmeyi bilmiyordum. Sürekli yeni dünya açıyordum :(
şimdide adını bilmiyorsan orası boşluk[DOUBLEPOST=1420781198,1420781113][/DOUBLEPOST]dünyanın sonuna gitmeye çalışırdım ve multiplayeri bilmediğimden singlede multi yapmaya çalışırdım şimdi hiç singleye girmem hep multi oynarım test amaçlı güzel modlarla giderim

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünyadan düşmeye çalıştım, köyleri kırdım, kazma kürek balta çapayı gm1 den aldım elmas olarak vb vb gider bu

Fangshocker8

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben yeniyken bir keresinde cadı görmüştüm yeni başladığım için ne olduğunu anlayamamıştım vurmaya başladım kardeş bu ölmüyor bıraktım bir zehir iksiri attı allah noluyo niye canım gidiyo sonra geberdim işte[DOUBLEPOST=1421012271,1421012003][/DOUBLEPOST]
Gece olunca kopardığım çiçekle iskelete daldım
:D :)

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
elimle madene inmiştim direk gittim elmas buldum elimle kırdım değersiz sandım bir bohk yohk hea dedim :D[DOUBLEPOST=1421056703,1421054032][/DOUBLEPOST]
Topraktan haç işareti görünce oyunu sildim la

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilemem Fantezin ne tamam hac işareti var ve bilerek chunklar yüklenirken o yükleme bilerek konuldu adamlar chunkları tasarlayıp koyuyor yaklaşık 1Milyon Chunk türü var bilerek eklendi yani bir insan Gevurda olabilir :) Yahudi ise ana bacı karıştırın ama :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
elimle madene inmiştim direk gittim elmas buldum elimle kırdım değersiz sandım bir bohk yohk hea dedim :D[DOUBLEPOST=1421056703,1421054032][/DOUBLEPOST]
*** Fantezin ne tamam hac işareti var ve bilerek chunklar yüklenirken o yükleme bilerek konuldu adamlar chunkları tasarlayıp koyuyor yaklaşık 1Milyon Chunk türü var bilerek eklendi yani bir insan Gevurda olabilir :) Yahudi ise ana bacı karıştırın ama :D
Küçüktüm şimdi görsem elmaslarla süslerim .dd

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sana islamdan çık demedim abartma işte benim kuzenimde sen gibiydi abiken :D[DOUBLEPOST=1421056871,1421056836][/DOUBLEPOST]

Bu arada fotodaki kızın bacakları dikkatimi çekti S:A:SDA:sa

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Sana islamdan çık demedim abartma işte benim kuzenimde sen gibiydi *****ken :D[DOUBLEPOST=1421056871,1421056836][/DOUBLEPOST]
Bu arada fotodaki kızın bacakları dikkatimi çekti S:A:SDA:sa
Yaşın kaç la

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Neden user bilgilerime bakmıyorsun userımdaki yaşa bakmıyorsun ?[DOUBLEPOST=1421057070,1421057040][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1421057121][/DOUBLEPOST]
Mobilim,23'ü bırak 3 yasinda bile göstermiyor davranışların