Coolkinq12_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Araba plugini var aslında[DOUBLEPOST=1403097934,1403097653][/DOUBLEPOST]sunucunda arabalar mı olacak? Sistemde basit ama etkili![]()
aynnİyi Fikir![]()
Araba plugini var aslında[DOUBLEPOST=1403097934,1403097653][/DOUBLEPOST]sunucunda arabalar mı olacak? Sistemde basit ama etkili![]()
aynnİyi Fikir![]()
bak şimdi oraya redstone ile komut bloğu koy neye şey yapacaksan 2 tane komut bloğu bak sonrada /setblock - - - <yapacağın blok adı (ingilizce)> bu kadarBaşka Mapa yapıp atabilirmisin peki ? ben yapamamda baka baka yapardım en azından singleplayerda şehir yapıyorumda
Araba plugini yüklü zaten.[DOUBLEPOST=1403109000][/DOUBLEPOST]Araba plugini var aslında[DOUBLEPOST=1403097934,1403097653][/DOUBLEPOST]
aynn
Maalesef zamanım yok. Şimdi forumumun temasını düzenleyeceğim. Eklentiler yükleyeceğim. Sonra sunucunun yapımına devam edeceğim. Çok işim var.Başka Mapa yapıp atabilirmisin peki ? ben yapamamda baka baka yapardım en azından singleplayerda şehir yapıyorumda
bazıları pluginne onu bilmiyoAraba plugini yüklü zaten.[DOUBLEPOST=1403109000][/DOUBLEPOST]
Maalesef zamanım yok. Şimdi forumumun temasını düzenleyeceğim. Eklentiler yükleyeceğim. Sonra sunucunun yapımına devam edeceğim. Çok işim var.
Daha fazla repeater eklenerek sistem küçültülebilir.Konu açmaya değecek bir şey değil üstelik 9x9 alana hatta 5x5 gibi bir alana bunla aynı şekilde çalışan bir sistem yaparım.
Proje gördüğün gibi eski. Towny projemi de iptal ettim, nerede bilmiyorum şu an.Made in issizlik bey
Arabanin durmasinida ekle hadi hadi?
Skript ile bunu kodlamıştım ben.Made in issizlik bey
Arabanin durmasinida ekle hadi hadi?
Tmm canın sağ ölsünProje gördüğün gibi eski. Towny projemi de iptal ettim, nerede bilmiyorum şu an.
Dedigim gibi, projeyi iptal ettim.Sunucunu merakla bekliyorum
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alakaBen beyin error.
(Sunucu 1.7 ise arada o blocklar gider. Başka yöntem yapmalısın.)
La ruhsuz kaç aylık konuyu hortlattınKonu açmaya değecek bir şey değil üstelik 9x9 alana hatta 5x5 gibi bir alana bunla aynı şekilde çalışan bir sistem yaparım.