TAMAM :embarassed:inanma şuna 1.2.5 de yok okadr oynaadım hiç görmedim
TAMAM :embarassed:inanma şuna 1.2.5 de yok okadr oynaadım hiç görmedim
SÖYLEDİĞİN İÇİN SAĞOL :embarassed: birisi mod diyor biriside bazı versiyonlarda var diyor demekki yalanmış tekrar sağol:embarassed:korkmana gerek yok bende senin gibi biğ hikaye yasaadım : Ben minecraftıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.da gördüm dedim bi deneyim dedim 1hafta oynadım sonra yine aynı yerde herobirine die rage yapmıslar okudum sonra iyice arastırdım baya bi ondan sonra iyice korkmaya basladım ve artık oyunda kanyon maden falan görünce korkuyodum bıraktımistim sonra oyunu sonra dahada arastırdım ama modla yüklendiğini gördüm sonra yine kurdum oyunu ama hala korkumu yenememmistim sonradan bu siteye üye oldum ve arkadaslarımız herobirine modu paylasıolardı sonra zaten anladım artık alıstım endermanlar falan aniden cıkınca zaten olmuo sonra iyice sıkıldım yükledim modu bi enderman kılığında geldi ama kactı benden suan hic korkmuyom
sadece betada var oda premium zaten takma kafana zaten birazda oyna herobirine sana sinek gelir
yok sadece alpha versiyonunda olan bi bugdu 1.3.2 de filan milyonda 1 bile çıkmaz
valla suan bana cıksın istiom hatta öle istiomki ama kendini hero sanan dingşl biirine cıkmadı karsıma
Ilk basta bilmeden konusmuzsunuz Beta 1.6 dan beri oynuyorum ve hiçbir zaman herobrine ile karşılaşmadım çünkü YOK. Beta ile alphanın farkını bilmiyorsunuz. Premium olmanının bir farkı yok oyun aynı oyun sadece serverlara giremiyorsun. Heobrine olayı "Yatağımın altında öcü var!"a benziyor. Duyduğunuz herşeye inanmayın 8-10 yaşındaki minecrafta yei başlamış çocuklar!sadece betada var oda premium zaten takma kafana zaten birazda oyna herobirine sana sinek gelir
Beta ile alphanın farkını söyle ve hangi versiyon?kardes biraz bile minecrafti bilmiosan sen 8 10 yasindanda kücüksündür ben nie betada gördüm acıkla bakam bunu illa rast gelcen die bisey yok bilmeden konusma susokey
bravo gardaş.Ilk basta bilmeden konusmuzsunuz Beta 1.6 dan beri oynuyorum ve hiçbir zaman herobrine ile karşılaşmadım çünkü YOK. Beta ile alphanın farkını bilmiyorsunuz. Premium olmanının bir farkı yok oyun aynı oyun sadece serverlara giremiyorsun. Heobrine olayı "Yatağımın altında öcü var!"a benziyor. Duyduğunuz herşeye inanmayın 8-10 yaşındaki minecrafta yei başlamış çocuklar!
baravo dogru dedinbravo gardaş.
Teşekkürler. Beni anlayan birisi çıktı sonunda!bravo gardaş.
neden bahsediyosun arkadaşım?Aslında var ama Galıba su Olup Canlanan kardeş hıkayesı ıle ılgılı