Hayatta kalma tarzı oyun Önerebilicek birileri varmıdır ?

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hayatta kalma tarzı oyunlara merakım var ve ilk defa burada bir konu açıyorum

Konu hayatta kalma tarzı oyunlar arıyorum yanlız sistemime uygun bir hayatta kalma oyunu bulamadım minecrafttan başka
Minecraft benzeri dayz gibi bir oyun var ise ve altta yazacağım sisteme ugun olarak önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
2gb ram
1gb ekran k.
intel(R) Core(tm) i3-3110m CPU @ 2.40ghz 2.40 Ghz
64 bit işletim s.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayatta kalmak için çok güzel bir oyun biliyorum : Aileden pc yi yenilemek için para istemek. Süper 3. dünya savaşı temalı birde hayatta kalma var efsane bir oyun.
Evet bu pc ni yenile demenin daha süslü bir versiyonuydu.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O bilgisayarda Minecraft'ı bile rahat oynayamazsın :( Aslında Minecraft'ta 30 fps alırken Bioshock Infinite'te High ayarlarda 60 fps....

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
O bilgisayarda Minecraft'ı bile rahat oynayamazsın :( Aslında Minecraft'ta 30 fps alırken Bioshock Infinite'te High ayarlarda 60 fps....

O pc o oyunu kaldırmaz

Açıkçası minecraftı en yuksek ayarlarda oynıyabiliyorum sorunsuz bir şekilde Mp dede rahatım[DOUBLEPOST=1421143104,1421143067][/DOUBLEPOST]
Hayatta kalmak için çok güzel bir oyun biliyorum : Aileden pc yi yenilemek için para istemek. Süper 3. dünya savaşı temalı birde hayatta kalma var efsane bir oyun.
Evet bu pc ni yenile demenin daha süslü bir versiyonuydu.
Gereksiz yorumlar yapmıyalım lütfen dalga geçer gibi cevap verıyorsunuz ayıp[DOUBLEPOST=1421143204][/DOUBLEPOST]BU sisteme göre bir oyun yoksa tamam hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
benim bilgisayar 4 gb ram ama yinede kaldırıyor

free pek bulamazsın

peki bu sistem the walkind dead kaldırabilrimi veya rahatlıkla kaldırabiliceği doğru duzgun oyunlar var ise önerebilirmisiniz

Ne tarz oyunlar iyi olur şu tarz olabilir
1- Hayatta kalma
2- savaş aksiyon ama eski lerden değil
Bu tarz güzel oyunlar varsa bildiğiniz soylersenız çok makbule geçer