Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

umut_

En iyi cevaplar
0
türkçe konuş olm ben sadece plugin biliyom oda we ve voxelle sınırlı benim için :D
Düşündüğüm Kadar İyimi Diyorsun Ne Kast Ediyorsun :p
Yani Anlıyacağın Sunucudaki Sistemlerin Hepsi Plugin Olarak Değil Çoğu Bir Plugin Olan Skript İle Yazılma :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
türkçe konuş olm ben sadece plugin biliyom oda we ve voxelle sınırlı benim için :D
Plugin kullanmıyoruz skript ile yapıyoruz builder alımına fazlasıyla ihtiyacımız var gelip başlayabilirsin hemen :) Bugun doğum günüm oldugu için giremicem ama umut açıksa sana yetkiyi ve ip yi atar :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yani? Enfeksiyon sunucusu geri mi dönecek? Bu server ile Minecraft'ı yeniden sevdim. Bekliyoruz bakalım :) Sadece kılıçlar bana biraz "Overpowered" gibi geldi, onun dışında sunucunun açılması için sabırsızlanıyorum. Bazen siteye giremediğim oluyor, açılınca haber aldığım gibi dalacağım. Orada ne eğlence vardı ama... Ben elmas zırh için 4000 para ödemiştim, adam kaçıp zırhı vermemişti. Sonra zombi kesip para alıp başkalarından bu paralarla elmas alıp kendi eşyalarımı kendim yapmıştım. Sonra bana elmas satan adamlardan birini kesmiştim. :D Burada kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

NOT: Overpowered=Aşırı güçlü.

umut_

En iyi cevaplar
0
Ne yani? Enfeksiyon sunucusu geri mi dönecek? Bu server ile Minecraft'ı yeniden sevdim. Bekliyoruz bakalım :) Sadece kılıçlar bana biraz "Overpowered" gibi geldi, onun dışında sunucunun açılması için sabırsızlanıyorum. Bazen siteye giremediğim oluyor, açılınca haber aldığım gibi dalacağım. Orada ne eğlence vardı ama... Ben elmas zırh için 4000 para ödemiştim, adam kaçıp zırhı vermemişti. Sonra zombi kesip para alıp başkalarından bu paralarla elmas alıp kendi eşyalarımı kendim yapmıştım. Sonra bana elmas satan adamlardan birini kesmiştim. :D Burada kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

Bu Diğerinden Farklı Olarak Düşündü Kaan Biraz MMO Havası Katmak İstedi Kılıçları Falan O Yüzden Düşündü Mob Düzenini Falan Değiştirdi MmoEnfeksiyon Tarzı Yapamaya Çalıştı Biraz Bunu

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/yetkili-alimi-enfeksiyon-geri-doenueyor.236564

Burada konumuz var :) Biz eğlence için açtığımız için bize eğlenceli, saygılı, küfür etmeyen ve yaşından büyük davranan iyi insanlarla yapmak istiyoruz sunucuyu bu açıklayıcı olmustur umarım :)
ya o sizden aldığım enfeksiyon nedense nitradodan çalışmıyor[DOUBLEPOST=1421351186,1421351155][/DOUBLEPOST]

geri dönemez çünkü ben satın aldım :)