- En iyi cevaplar
- 0
Sen Gel Hemen İşe Başla Ahmet Aypi Sızdırayım Opluyayım Seniçok güzel bi proje builder olmak isterdim![]()
Sen Gel Hemen İşe Başla Ahmet Aypi Sızdırayım Opluyayım Seniçok güzel bi proje builder olmak isterdim![]()
sendemi bu projedesinSen Gel Hemen İşe Başla Ahmet Aypi Sızdırayım Opluyayım Seni![]()
Yetkim Yok Öyle Ziyaret Ediyorum Komut Blocklarını Kurcalıyorum Arada Biraz Fikir Veriyorum O Kadarsendemi bu projedesin![]()
düşündüğüm kadar iyi mi pluginlerYetkim Yok Öyle Ziyaret Ediyorum Komut Blocklarını Kurcalıyorum Arada Biraz Fikir Veriyorum O Kadar![]()
Plugin Hiç Kullanmıyor Neredeyse Gerekli Olanlar Hariç Tüm Kodlama Skript İle Yapmışdüşündüğüm kadar iyi mi pluginleriyiyse gitmeden bişeyler yapmak isterim yani
![]()
türkçe konuş olm ben sadece plugin biliyom oda we ve voxelle sınırlı benim içinPlugin Hiç Kullanmıyor Neredeyse Gerekli Olanlar Hariç Tüm Kodlama Skript İle Yapmış![]()
Düşündüğüm Kadar İyimi Diyorsun Ne Kast Ediyorsuntürkçe konuş olm ben sadece plugin biliyom oda we ve voxelle sınırlı benim için![]()
Plugin kullanmıyoruz skript ile yapıyoruz builder alımına fazlasıyla ihtiyacımız var gelip başlayabilirsin hementürkçe konuş olm ben sadece plugin biliyom oda we ve voxelle sınırlı benim için![]()
Reklam yapsak facebook sayfamızın yada sunucuyla bağlantılı bir sitenin linkini koyardıkki koymadıkGüzel gözüküyor fakat biraz reklama mı kaçmış ne? .s
Bu Diğerinden Farklı Olarak Düşündü Kaan Biraz MMO Havası Katmak İstedi Kılıçları Falan O Yüzden Düşündü Mob Düzenini Falan Değiştirdi MmoEnfeksiyon Tarzı Yapamaya Çalıştı Biraz BunuNe yani? Enfeksiyon sunucusu geri mi dönecek? Bu server ile Minecraft'ı yeniden sevdim. Bekliyoruz bakalımSadece kılıçlar bana biraz "Overpowered" gibi geldi, onun dışında sunucunun açılması için sabırsızlanıyorum. Bazen siteye giremediğim oluyor, açılınca haber aldığım gibi dalacağım. Orada ne eğlence vardı ama... Ben elmas zırh için 4000 para ödemiştim, adam kaçıp zırhı vermemişti. Sonra zombi kesip para alıp başkalarından bu paralarla elmas alıp kendi eşyalarımı kendim yapmıştım. Sonra bana elmas satan adamlardan birini kesmiştim.
Burada kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.
NOT: Overpowered=Aşırı güçlü.
ya o sizden aldığım enfeksiyon nedense nitradodan çalışmıyor[DOUBLEPOST=1421351186,1421351155][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/yetkili-alimi-enfeksiyon-geri-doenueyor.236564
Burada konumuz varBiz eğlence için açtığımız için bize eğlenceli, saygılı, küfür etmeyen ve yaşından büyük davranan iyi insanlarla yapmak istiyoruz sunucuyu bu açıklayıcı olmustur umarım
![]()
geri dönemez çünkü ben satın aldımNe yani? Enfeksiyon sunucusu geri mi dönecek? Bu server ile Minecraft'ı yeniden sevdim. Bekliyoruz bakalımSadece kılıçlar bana biraz "Overpowered" gibi geldi, onun dışında sunucunun açılması için sabırsızlanıyorum. Bazen siteye giremediğim oluyor, açılınca haber aldığım gibi dalacağım. Orada ne eğlence vardı ama... Ben elmas zırh için 4000 para ödemiştim, adam kaçıp zırhı vermemişti. Sonra zombi kesip para alıp başkalarından bu paralarla elmas alıp kendi eşyalarımı kendim yapmıştım. Sonra bana elmas satan adamlardan birini kesmiştim.
Burada kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.
NOT: Overpowered=Aşırı güçlü.