Vurdulu kırdılı bi' anime istiyorsanVurdulu kırdılı bi anime önerir misin
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler yarın izlemeye başlarım.Vurdulu kırdılı bi' anime istiyorsanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.izlemeni öneririm.
Onda da ecchi vardır bulaşma*Teşekkürler yarın izlemeye başlarım.
Ecchi nedir ?Onda da ecchi vardır bulaşma*Hem ileride fark edersin ki asıl vurdulu kırdılı sevmediğini. FMA ile başlayabilirsin, ben onunla başlamıştım ._. @Tratsel başlangıç için iyi şeyler yazabilir ._. Ben çok değüşük şeylerdeyim de*
Açık saçık oluyorlar, bazısında direk sansürsüz giriyor bazısında iç çamaşırıyla falan çıkıyor* Zoron gelince derinlemesine açıklar .-.Ecchi nedir ?
Bilgilendirdiğin için saolAçık saçık oluyorlar, bazısında direk sansürsüz giriyor bazısında iç çamaşırıyla falan çıkıyor* Zoron gelince derinlemesine açıklar .-.
ooooo ._. @MUHDEBaşlarım ecchinize hentaünüze uleyn!
Psycho Pass'e başlayın! B)
DxD'deki ecchilik fazla kaçmış. Yoksa normal ecchi nasıl desem, yağmur yağar ya üniformanın altında sütyenin gözükür öyle şeyler. Ecchinin amacı cinselliği az da olsa öğretmektir. Hemen ecchiyi kötü bir şeymiş gibi söyleme insanlara.Açık saçık oluyorlar, bazısında direk sansürsüz giriyor bazısında iç çamaşırıyla falan çıkıyor* Zoron gelince derinlemesine açıklar .-.
Başlangıç olarak kötüDxD'deki ecchilik fazla kaçmış. Yoksa normal ecchi nasıl desem, yağmur yağar ya üniformanın altında sütyenin gözükür öyle şeyler. Ecchinin amacı cinselliği az da olsa öğretmektir. Hemen ecchiyi kötü bir şeymiş gibi söyleme insanlara.
Adamım Zurin %50 haklı burada. To Love Ru da kızların cinsel organları gözüküyor sansürsüzün de. B)DxD'deki ecchilik fazla kaçmış. Yoksa normal ecchi nasıl desem, yağmur yağar ya üniformanın altında sütyenin gözükür öyle şeyler. Ecchinin amacı cinselliği az da olsa öğretmektir. Hemen ecchiyi kötü bir şeymiş gibi söyleme insanlara.