Logitech G300 FNS (Switch) Macro Kurulumu!

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Oyunda 10 Fps Alan Zaten Oyunu Oynamıyor Sistemi Düşük Olan Çözünürlük Düşürür Optifine Kurar En İmkanda +30 Fps Alabilir " İnterneti Kötü Olanda Yenilsin " Dersen Anlarım Ping Çok Şey Değiştiriyor Ama FPS Her Zaman Aynı Olduğu İçin Sistemi Yetmeyen Ve Oyunda Oynayamayacak Adam her Zaman Oynamaz Sadece Sistemi Kötü 20 Fps Alıyor Vb Sebepler Pvp Kaybetmesine Neden Olamaz FPS Düşük Olan Oynamaya Bilir Sistemi Kaldırmaz Ama Ekipmanları Kalitesiz Diye Oynamayacak Değil.
Bak, size göre yüksek fps standart haline gelmiş. Ben bir oyundan 20 fps alıyorum ve sürekli oynuyorum. İkisi de donanım eksikliğinden. Ve 30 fps alan ile 100 fps alan da eşit değildir.
Siz alıştınız yüksek fps'ye, ama macro'ya alışmadınız. Zamanla o da yaygınlaşır.
Buradan macro kullandığım sonucu çıkmasın.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bak, size göre yüksek fps standart haline gelmiş. Ben bir oyundan 20 fps alıyorum ve sürekli oynuyorum. İkisi de donanım eksikliğinden. Ve 30 fps alan ile 100 fps alan da eşit değildir.
Siz alıştınız yüksek fps'ye, ama macro'ya alışmadınız. Zamanla o da yaygınlaşır.
Buradan macro kullandığım sonucu çıkmasın.

Burada 30-40 Fps Alarak Söylüyorum Min 20 Fps Kadar Düşüyorum Onlarda Anlık Düşmeler 100 Fps Aldığımda 20 Fps Düşünce İnan Hiçbirşey Fark Etmiyorum Minimum Şeyler Hariç Çoğu Youtuber Cart Curt 30Fps Max60 Fps De Oynuyor Dostum Burada 500Fps İle 20Fps Kiyaslamaya Giremem Bile İnsan Gözü Max60 Fps kadar Algılayabilir 20 Fps Çok Azımsanacak Bir Durum Değil 20-25 Fps Arası Gayet Normal Bir Şekilde Oynarsın Eğer Fps Dalgalanması Çok Fazla İse Oyununda Etki Edebilir 20 Fps Gayet Makul Eğer Oda Yetkiyorsa Grafikleri 480p yaparsın Biraz Ayar İle +30 Geçer Rahatlarsın Eğer Sistemin Kaldırmıyorsa Oynamazsın Oyununu Olur Biter Çoğu Oyunda Denedim 20-22 Fps Min Neredeyse Fark Etmeden Oynuyorsun Ancak 12-15 Fps Tarzı Olduğunda Değişikliği Fark Ediyorsun
Bu Oyunda Daha Oyunum Fps Düşük Pvp De Ölüyorum Diyeni Görmedim Ha Gerçekten Sistemin Kötüdür Oyunu Zor Açıyordur O Zaman Tamam
Parası Olanın Sistemi Güzeldir Yüksek Fps Alır Düşük Fps Alanı Keser Gibi Bir Şeyi İlk Defa Sende Duyuyorum.
Çoğu Yerde Ping Farkından Kaybedersin Pingin Yüksektir Anlarım.
Çoğumuzun Bilgisayarının Tamamı Fiyatı Olan Tek Bir Mause Vb Kullananlar Var Sen İstediğin Kadar Normal Mause İle Aban Adam Bir Tuşla Combo Sistemini Açmış Robot Gibi Ağlatıyor Seni Peki Bu Parası Olan Kazanıyor Mantığı Değilde Ne ?

( Konuyu Çok Fazla Saptırdık @rayandu06 Veda Konusunda Crack Orjinal Tartışması Çıktı Bu Konudan ne Çıkar Kim Bilir :D )

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
@umut_ ben çok kez düşük fps'de oynadım sabit 30 fps bile gözüme çok battı uzun süre oynamama rağmen. Hala da batıyor zaten. Demek istediğim şu, eğer 10 fps alan adamı 100 fps alan kolayca kesebiliyorsa ve normal karşılanıyorsa normal mouse ile oynayanı da macro ile oynayan keser. Fps sadece örnek vermek içindi mantık aynı olduğu için onu söyledim parası olan macro alabilir gayet açık. Evet yani ben de istemem macro kullanılmasını ama bu da onların hakkı.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@umut_ ben çok kez düşük fps'de oynadım sabit 30 fps bile gözüme çok battı uzun süre oynamama rağmen. Hala da batıyor zaten. Demek istediğim şu, eğer 10 fps alan adamı 100 fps alan kolayca kesebiliyorsa ve normal karşılanıyorsa normal mouse ile oynayanı da macro ile oynayan keser. Fps sadece örnek vermek içindi mantık aynı olduğu için onu söyledim parası olan macro alabilir gayet açık. Evet yani ben de istemem macro kullanılmasını ama bu da onların hakkı.
Oyunlarda Nasıl Yok Para Çek Yok İtem Çekse Reel Dede Ekipmanını Topla Kazan Sistemi Hayatımız P2W Kardeşim Farkında Değiliz :p

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Oyunlarda Nasıl Yok Para Çek Yok İtem Çekse Reel Dede Ekipmanını Topla Kazan Sistemi Hayatımız P2W Kardeşim Farkında Değiliz :p
Ben de ondan bahsediyorum. Ama yüksek fps alan daha kolay oynarsa ve bunun sebebi ekipmansa, bu da p2w olur

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama emek harcamadan tula basılı tutuyorsun ve adamı öldürüyorsun. Bir tuşa basıyorsun adamı YAKIYORSUN...[DOUBLEPOST=1421217291,1421217192][/DOUBLEPOST]
Senin gibi anlama kıtları kaldımı hala :( Üzücü
Adamim bana kıt diyorsun ama minecraft ta basılı tutlmaz makro geçişli yaparsın 1 kere basarsın bida basana kadar o vurur.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi