Bak, size göre yüksek fps standart haline gelmiş. Ben bir oyundan 20 fps alıyorum ve sürekli oynuyorum. İkisi de donanım eksikliğinden. Ve 30 fps alan ile 100 fps alan da eşit değildir.
Siz alıştınız yüksek fps'ye, ama macro'ya alışmadınız. Zamanla o da yaygınlaşır.
Buradan macro kullandığım sonucu çıkmasın.
Burada 30-40 Fps Alarak Söylüyorum Min 20 Fps Kadar Düşüyorum Onlarda Anlık Düşmeler 100 Fps Aldığımda 20 Fps Düşünce İnan Hiçbirşey Fark Etmiyorum Minimum Şeyler Hariç Çoğu Youtuber Cart Curt 30Fps Max60 Fps De Oynuyor Dostum Burada 500Fps İle 20Fps Kiyaslamaya Giremem Bile İnsan Gözü Max60 Fps kadar Algılayabilir 20 Fps Çok Azımsanacak Bir Durum Değil 20-25 Fps Arası Gayet Normal Bir Şekilde Oynarsın Eğer Fps Dalgalanması Çok Fazla İse Oyununda Etki Edebilir 20 Fps Gayet Makul Eğer Oda Yetkiyorsa Grafikleri 480p yaparsın Biraz Ayar İle +30 Geçer Rahatlarsın Eğer Sistemin Kaldırmıyorsa Oynamazsın Oyununu Olur Biter Çoğu Oyunda Denedim 20-22 Fps Min Neredeyse Fark Etmeden Oynuyorsun Ancak 12-15 Fps Tarzı Olduğunda Değişikliği Fark Ediyorsun
Bu Oyunda Daha Oyunum Fps Düşük Pvp De Ölüyorum Diyeni Görmedim Ha Gerçekten Sistemin Kötüdür Oyunu Zor Açıyordur O Zaman Tamam
Parası Olanın Sistemi Güzeldir Yüksek Fps Alır Düşük Fps Alanı Keser Gibi Bir Şeyi İlk Defa Sende Duyuyorum.
Çoğu Yerde Ping Farkından Kaybedersin Pingin Yüksektir Anlarım.
Çoğumuzun Bilgisayarının Tamamı Fiyatı Olan Tek Bir Mause Vb Kullananlar Var Sen İstediğin Kadar Normal Mause İle Aban Adam Bir Tuşla Combo Sistemini Açmış Robot Gibi Ağlatıyor Seni Peki Bu Parası Olan Kazanıyor Mantığı Değilde Ne ?
( Konuyu Çok Fazla Saptırdık @rayandu06 Veda Konusunda Crack Orjinal Tartışması Çıktı Bu Konudan ne Çıkar Kim Bilir
)