Minecraft Hakkında Gördüğünüz EN KÖTÜ Rüya

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Minecraft Hakkında gördüğünüz en kötü rüyaları yazın. Ama Kuralları açıklamam lazım değil mi :D
Kurallar:
1-)Minecraft hakkında olmayan bir şey yazmayın.
2-)Küfür yok.
3-)Başkasının rüyasına eleştiri yok.
4-)Rüyada Aşırı aşırı aşırı aşırı saçmalamak yok. [ Örneğin rüyamda rihanna'nın ağzına s*çt*m gibi yok.]
Ben başlayayım:

Aslında 1-2 gün önce oldu. Rüyamda Minecraft Oynuyordum. Ama düz Dünyada. Boş boş tnt patlattım. Sonrada bir anda biri blok kırdı. Singleplayer oynuyordum. Uzaktan baktım. Bilin bakalım ne çıktı. Steve skinindeydi ve Nicki ise "Entity303" 'tü altıma yaptım resmen. Sonrada yanından AlongCameJosh[Entity303'e ilk rastlayan kişi] Çıktı. İkisi kanka gibi kazıyorlardı. Sonrada 1-2 saniye sonra Önümde Yeşil,ortası siyah,Kırmızı gözlü,Sivri dişleriyle gülen minecraftsal olmayan bir canavar çıktı. Birtek o kafası minecraftsaldı. Sonrada ESC'ye basıp çıkmaya çalıştım. Oyun durdu ama Oyundan Çıka basınca Tuş siyah oluyor ve Çıkılıyor.... Diyip kalıyordu. Bende PC'nin düğmesinden kapadım. normalden uzun sürdü. Sonra 2 kere daha oldu bunlar.

Benimki bitti. Hadi sıra sizde. Ben saçmalamadım. Gerçektir. Bu 13.01.2015 gecesinde uyuduğumda bu rüyayı gördüm. Bu arada tarihi belirtmeyi unutmayın. Bilmiyorsanız "Bilmiyorum tarihi" deyin. :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
O kadar da değil rüyalarıma gircek kadar girse girse FPS oyunları kalıyo aklımda rüyamda dıkşın dıkşın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hayallerimizi Yazsak Olmazmı :p

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft ile ilgili olmasa da Victoria 2 İle ilgili bir rüya görmüştüm .-. Normal bir gün gibi pc başında yine Victoria 2 oynuyorum ama biraz sonra elektrikler gidiyor ama hala Pc ve oyun açık kalıyor. Rüya o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda direk pc ye dönüp bu niye açık değil diye bakmıştım 2 dakika .-.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
2 yıl önce oyuna ilk başladığım zamanlarda oyun içerisinde yürürken mağaradan falan girmiştim sonra garip bir merdiven gördüm inince yeraltında malikaneye benzer bir yere geldim ve burada Herobrine'i gördüm. Bu da böyle saçma sapan bir anımdır :(
Ha bir de inanmayacaksınız ama, rüyamda @98IamLegend98 yani sarı bücür'ü Minecraft skiniyle görmüştüm. Her yer simsiyahtı. Sadece o ve ben vardık. Sonra onu dövmeye başlayıp bayıltana kadar dövdüm. Ah be, hayatımda gördüğüm en güzel rüyalarımdandı :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size başımdan geçen gerçek bir olayı anlatayım.Bu tamamen gerçektir bunda yalan yoktur.

Ahem...

Ben Liseye başlamadan evvel MineCraft oynamaya çalışıyordum fakat oyunu açamıyordum sürekli bir hata verip duruyordu.Liseye başladığım zaman bir çocuğun sınıfta birisiyle MineCraft hakkın da konuştuğunu duymuştum ve pat diye çocuğun önüne havalı bir şekilde atlamıştım.
O gün öğle arası kaçtık ve internet kafe ye gittik.3 Kafadar oturduk multiplayer oynuyoruz ve bu arkadaş bize oyunu anlatıyor ve öğretiyor yanında trollüğünü de yapıyor tabi ki.Ben ise oyunu oynadıkça fark ettim ki başım dönmeye başlıyor ve midem bulanıyor oyundan başımı çekiyorum geçiyor.Çok garipti oyuna bakıyorum her yer küp şeklinde O küplere dalıyorum midem bulanıyor ve başım dönüyor.Gözümü kapatıyorum her yer de küpler görüyorum kusacak gibi oluyorum.O gün eve gittiğim de hastalanmıştım ve yattığım yerden kalkamıyordum.Gözümü kapattığım zaman her yerde küpler görüyordum ve küplerin kenarların da ki çizgiler gök kuşağı rengindeydi (Dalga Geçmiyorum.) ve bir den çok fena kusmam geldi koşup lavobaya kustum.O günden sonra 1 ay boyunca MineCraft düşünmedim konuşmadım oynamadım.Daha sonra yine oynamaya gittik yine biraz biraz oyun oynarken çıkan baş dönmesi ve mide bulantısı vardı fakat git gide yeniyordum sanki.Bir kaç gün hep öğle arasında okuldan kaçıyor ve internet kafe ye gidip MineCraft oynuyorduk.Sonun da bu değişik şeyi yenmiştim artık ne midem bulanıyor ne de başım dönüyordu.Bunun sebebi neydi hiçbir bilgim yok ve çok acaipti.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayallerimizi Yazsak Olmazmı :p
hayır.[DOUBLEPOST=1421275396,1421275365][/DOUBLEPOST]
misal servere girdin op verdiler komut bloklarıyla oyunculara işkence ediyorsun mesela 1.8 de /execute @a - - - setblock - -1 - minecraft:lava
İlla şikayet mi istiyorsunuz ? Okuma yazmanız yok mu acaba ?[DOUBLEPOST=1421275428][/DOUBLEPOST]
Bi tarafın açık kalmış
ben hiç görmedim karı kız rüyasından denk gelmiyo
Okuma yazman yok mu ? Kuralları OKU![DOUBLEPOST=1421275476][/DOUBLEPOST]
Aynen katılıyorum :D

Senin tüm pp lerini hafızama kazıyorum :p
Anlatacaksan anlat. Anlatmayacaksan Git buradan.[DOUBLEPOST=1421275509][/DOUBLEPOST]
Minecraft ile ilgili olmasa da Victoria 2 İle ilgili bir rüya görmüştüm .-. Normal bir gün gibi pc başında yine Victoria 2 oynuyorum ama biraz sonra elektrikler gidiyor ama hala Pc ve oyun açık kalıyor. Rüya o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda direk pc ye dönüp bu niye açık değil diye bakmıştım 2 dakika .-.
Fena değil. Minecraft ile ilgili olsa daha iyi olurdu. Neyse :)[DOUBLEPOST=1421275565][/DOUBLEPOST]
adamın biri yolda gidiyodu öldü
Minecraft ile alakalı dedik. Anlatacaksan anlat. Ya da git. Kuralları oku kardeşim. Okuma yazma hiç mi öğrenmedin