Benim verdiğim video oldumu![]()
kayit fps ayarini 29.97 olarak ayarla bakalim olacak mi ?80 FPS'den 20 FPS'ye düşüyor videoda, ama bu sorun sonradan oluştu, belki düzeltilebilir diye düşündüm[DOUBLEPOST=1421357738,1421357702][/DOUBLEPOST]Hyr
Fps 30 a çıktıkayit fps ayarini 29.97 olarak ayarla bakalim olacak mi ?
Gene 17 ye düştükayit fps ayarini 29.97 olarak ayarla bakalim olacak mi ?
Oyunlari gamebooster ile calistir. Nvidianin bir programi vardi optimisazyon yapiyordu onu kurup performans icin optimizasyon yap...Bi bakam[DOUBLEPOST=1421361536,1421361492][/DOUBLEPOST]
Fps 30 a çıktıDaha nasıl artırebilirim acaba?[DOUBLEPOST=1421361578][/DOUBLEPOST]
Gene 17 ye düştü![]()
Gamebooster hiçbir işe yaramıyor sadece arkaplandaki programları kapatıyor.Oyunlari gamebooster ile calistir. Nvidianin bir programi vardi optimisazyon yapiyordu onu kurup performans icin optimizasyon yap...
O yuzden dedim zatenGamebooster hiçbir işe yaramıyor sadece arkaplandaki programları kapatıyor.
Videoda ki şarkıya öldüm...Birde bunu dene
Enjekte olacaktı aşqw :3Fraps çektiği videoyu hiçbir şıkıştırma işlemine sokmadan otomatik olarak düz kaydeder bunun için boyutu daha fazla olur ve diğer programlara göre daha az kasar aynı zamanda fraps videosu çekilmeye çalışılan oyuna dll injekte (yazamadı) eder böylece fraps ile oyun arasında bir bağlantı oluşur
Hiç şıkıştırma yapılmadığı için işlemci yerine yükü harddisk taşır 1 ay içerisinde harddiski yoracak veya dolduracak şeyler yapmış olabilirsin harddiskin yazma ve okuma hızını kontrol et![]()