Ödüllü Soru, Fraps Kasma Sorunu

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:D Bi bakam[DOUBLEPOST=1421361536,1421361492][/DOUBLEPOST]
Fps 30 a çıktı :) Daha nasıl artırebilirim acaba?[DOUBLEPOST=1421361578][/DOUBLEPOST]
Gene 17 ye düştü :(
Oyunlari gamebooster ile calistir. Nvidianin bir programi vardi optimisazyon yapiyordu onu kurup performans icin optimizasyon yap...

EnderEge63

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hımmm oyun ayarlarını düşürsen bir de öyle dene ben de fraps kullanıyorum ve ben de hiç kasma olmuyor...

M

MUHDE

Ziyaretçi
Fraps çektiği videoyu hiçbir şıkıştırma işlemine sokmadan otomatik olarak düz kaydeder bunun için boyutu daha fazla olur ve diğer programlara göre daha az kasar aynı zamanda fraps videosu çekilmeye çalışılan oyuna dll injekte (yazamadı) eder böylece fraps ile oyun arasında bir bağlantı oluşur :(
Hiç şıkıştırma yapılmadığı için işlemci yerine yükü harddisk taşır 1 ay içerisinde harddiski yoracak veya dolduracak şeyler yapmış olabilirsin harddiskin yazma ve okuma hızını kontrol et :(

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps çektiği videoyu hiçbir şıkıştırma işlemine sokmadan otomatik olarak düz kaydeder bunun için boyutu daha fazla olur ve diğer programlara göre daha az kasar aynı zamanda fraps videosu çekilmeye çalışılan oyuna dll injekte (yazamadı) eder böylece fraps ile oyun arasında bir bağlantı oluşur :(
Hiç şıkıştırma yapılmadığı için işlemci yerine yükü harddisk taşır 1 ay içerisinde harddiski yoracak veya dolduracak şeyler yapmış olabilirsin harddiskin yazma ve okuma hızını kontrol et :(
Enjekte olacaktı aşqw :3