O imkansız ancak maçlık eşyalar var. (Yanlış anlamayın. Tüm eşyalar değil. Yani tüm silahlar süresiz)O halde iyi oyunlardaki karakterlerin özelliğini bir maça alabilme olsun?Veya her zaman
Hayır, betaya ihtiyaç duymadım. Ancak ilk 1 hafta oynayanlara İlk Seri koleksiyonundan rastgele silah verebilirim ^^Beta'sı falan olacak mı (konuyu okumaya üşenen küşülük konfirmed ._.)
İp'yi konuya yazacaksın değül mü ._. amacım yine @umut_ 'u kanser etmek de ._. ve değişik geldi .-.Hayır, betaya ihtiyaç duymadım. Ancak ilk 1 hafta oynayanlara İlk Seri koleksiyonundan rastgele silah verebilirim ^^
Survival Yok Burada Benden Geçinemezsinİp'yi konuya yazacaksın değül mü ._. amacım yine @umut_ 'u kanser etmek de ._. ve değişik geldi .-.
Aynı klana gelip tüm klanın yükünü sana atıp tuzak gibi bi' şey varsa klan savaşında önüne koyup veya önüne geçip nişan almanı engelleyemez miyim ._.Survival Yok Burada Benden Geçinemezsin![]()
Umutun yapacağı şeylerAynı klana gelip tüm klanın yükünü sana atıp tuzak gibi bi' şey varsa klan savaşında önüne koyup veya önüne geçip nişan almanı engelleyemez miyim ._.
Yapmaz o yapmazUmutun yapacağı şeyler/k at GoldofMilkder ve /rapor GoldofMilker troll
Yapmaz o yapmaz![]()
Texture pack ^^Konuyu okudum damodla mı yapacaksın yoksa texture falan mı .-.
Mod Olsa Kim İndirirde GirerKonuyu okudum damodla mı yapacaksın yoksa texture falan mı .-.
Hmm ._. sen varsan ben ?Mod Olsa Kim İndirirde Girer![]()