Ayıp ettin. Birz ne eklenebilir ondan bahset.Spawn kısmı değişicek külliyen zaten oralar doldurlmalıkAhmetin olduğu bir çalışmada, ahmet mutlaka ön planda olur zaten skhldhlksdg Güzel çalışma helaliniz var
Olum skypem açık oradan yazsana sdkjşgsAyıp ettin. Birz ne eklenebilir ondan bahset.Spawn kısmı değişicek külliyen zaten oralar doldurlmalık
Son kez diyorum yapı benim.Temel olarak.Şimdi ben de merak ediyorum Ahmet yaptı dimi bunu xd
şimdi temel derken neyi kastedion ki kat çıkmak kolay xdSon kez diyorum yapı benim.Temel olarak.
Burayı terket, burayı terket yapının bloğunu silkerimşimdi temel derken neyi kastedion ki kat çıkmak kolay xd
xdddBurayı terket, burayı terket yapının bloğunu silkerim
Tamam artık bir şey demiyorum.Bu sorulara cevap vermicem kendi isteidiğiniz kişiyi baz alın artık.bence mesela ZetoxMan yaptı yapıyı.Yanımızda çok güzel geziyoduşimdi temel derken neyi kastedion ki kat çıkmak kolay xd
Adam espri yapıyor bu kadar ciddiye almasan?Tamam artık bir şey demiyorum.Bu sorulara cevap vermicem kendi isteidiğiniz kişiyi baz alın artık.bence mesela ZetoxMan yaptı yapıyı.Yanımızda çok güzel geziyodu
ama temel çıkmış o xdAdam espri yapıyor bu kadar ciddiye almasan?
Çaktırmaaaama temel çıkmış o xd
Epirininde bir dozu var amaÇaktırmaaa
tamam abi büyüksün ağlattın bakEpirininde bir dozu var ama