- En iyi cevaplar
- 0
Cidden yaptıklarımı görsen kusarsın beynim ölüyor yavaş yavaşUmut yaşlandın sende ben seni sollayacağım![]()
Cidden yaptıklarımı görsen kusarsın beynim ölüyor yavaş yavaşUmut yaşlandın sende ben seni sollayacağım![]()
Okadar zor bir şey değil herkes bunu yapabilir kanımcaOyşh ._. Bu arada so güzelBen neden böyle yapamıyorum :'(
Ne kadar makulOkadar zor bir şey değil herkes bunu yapabilir kanımca[DOUBLEPOST=1421685049,1421683795][/DOUBLEPOST]Harita şu an satılıktır.Çok makul bir fiyata benden alabilirsiniz.İstediğiniz düzenlemeleri kısa sürede halledebilirim baktıktan sonra.
fazla makul bence 50 civarı gibiNe kadar makul![]()
Sonra RoninBT niye zenginfazla makul bence 50 civarı gibi
RoninBT sunucu açacak parayı bulamıyor adam zengin diyor ashldhklasdgSonra RoninBT niye zengin
Bu yapıyı kaç günde yapmıştınız ? ._.
bunlar siz skype ta para sayıosunuz sanıo xdRoninBT sunucu açacak parayı bulamıyor adam zengin diyor ashldhklasdg
@Alps tüm parayı aşırıyor dü müRoninBT sunucu açacak parayı bulamıyor adam zengin diyor ashldhklasdg
saat olarak 5-6 saat 2 günSonra RoninBT niye zengin
Bu yapıyı kaç günde yapmıştınız ? ._.
Laaannnn yalan soyleme !!!!1111 gecen maldivlerden resim attin ya maplerle parayi bulduk diye aksnhdhshagaushshRoninBT sunucu açacak parayı bulamıyor adam zengin diyor ashldhklasdg
Yeşil Karton olayı vardırLaaannnn yalan soyleme !!!!1111 gecen maldivlerden resim attin ya maplerle parayi bulduk diye aksnhdhshagaushsh
LG-D723 cihazımdan gönderildi