- En iyi cevaplar
- 0
Skyblock'ta redstone olmadan teknolojiye girijen jojuk*SkyBlock Candır Pvpsiz Ne Güzel Ohh Miss Adamı Geliştir Ego Yap Para Kas Teknolojiye Giriş Oh Oh![]()
Skyblock'ta redstone olmadan teknolojiye girijen jojuk*SkyBlock Candır Pvpsiz Ne Güzel Ohh Miss Adamı Geliştir Ego Yap Para Kas Teknolojiye Giriş Oh Oh![]()
Sunucularda Satılıyor Gülüm Rahat OlSkyblock'ta redstone olmadan teknolojiye girijen jojuk*
Sunucu açmadan gel umujSunucularda Satılıyor Gülüm Rahat Ol![]()
Bende bi' aralar redstone ile patlama yapıcaktım forumda olmadı uğraşamadımSunucularda Satılıyor Gülüm Rahat Ol![]()
Sunucu açmadan gel umuj![]()
Hangimiz İstediği Şeyi YapabildikiBende bi' aralar redstone ile patlama yapıcaktım forumda olmadı uğraşamadım
SPOYLAA
İNGİLİZ AKSANI İLE
SPOYLAA = Spoiler.
zaten bende hilesiz oynuyorum..internetten rulinggame,huahwi izliyorum ve uyguluyorum..olta taktiği - çakmak taktiği vs ...ben eu.mcsg.in'e giriyorum..acaba us'a mı girsem..ara sıra hivemc,mineplex serverine de giriyorum ama durum felç![]()
Xp shop :? Ben sadece skyblock diyorum ._.Xp Shop İle Yaparım Ayıks ?
Hangimiz İstediği Şeyi Yapabildiki![]()
kardeş ca kanadanın serveri..bu yüzden çok lag olur ve ping değeri yüksek olurEn iyisi ca.mcgamer.net
Ben Burada Adamın Hunger Games Yani Multiplayer Konuşması Üzerine multiplayer Skyblock Hakkında Konuştum Bilmem AnlatabildimmiXp shop :? Ben sadece skyblock diyorum ._.
Server açıp orada only skyblock yapamaz mıyız !Ben Burada Adamın Hunger Games Yani Multiplayer Konuşması Üzerine multiplayer Skyblock Hakkında Konuştum Bilmem Anlatabildimmi![]()