on walking on Grass: #Grass kısmını değiştirebilirsiniz
player is riding a minecart:
loop all minecarts:
loop 999 times:
push loop-entity in horizontal direction of player at speed 2 #Burada hızını ayarlıyoruz
wait 3 tick
Şey bunun ne işe yarayacağını bilmiyorum ama kesin çok önemlidirben minecartı yaptım ! ciddiyim.
Kod:on walking on Grass: #Grass kısmını değiştirebilirsiniz player is riding a minecart: loop all minecarts: loop 999 times: push loop-entity in horizontal direction of player at speed 2 #Burada hızını ayarlıyoruz wait 3 tick
tamam kardeşim bekliyorum.[DOUBLEPOST=1421918770][/DOUBLEPOST]özelden skype vereceğim birlikte yapabiliriz.
bende pek anlamadım bu tam olarak ne işini görüyorben minecartı yaptım ! ciddiyim.
Kod:on walking on Grass: #Grass kısmını değiştirebilirsiniz player is riding a minecart: loop all minecarts: loop 999 times: push loop-entity in horizontal direction of player at speed 2 #Burada hızını ayarlıyoruz wait 3 tick
Deaktif olması için skript yazabilirsin?Arkadaşlar biraz daha detaylı anlatmam gerekirse şöyle bir sistem olacak :
1- birinci satırında [MCW] yazan bir tabelaya tıklayınca belirlediğim noktaya 4 oyuncu gidecek 4 oyuncu olmadan oyuncular hareket edemeyecek 4 oyuncu da girince oyuna başlanacak oyun başlayınca tabela deaktif olacak oyun bitince yani son 1 kişi kalınca kalan oyuncuyu spawna ışınlayacak ve tabela tekrar aktif olacak.
2- minecartwars isminde bir wg atacağım.Sadece bu wgnin içinde adamlar minecarttan düşünce ve minecartları kırılınca ölecekler.
3- Bu wgnin içindeyken obsidiyene sağ tıkladığında eline rastgele bir item gelecek [bunu ben ayarladım gerek yok]
4- Oyun 10 dk içinde bitmezse otomatik olarak kalan herkes spawna ışınlanacak ve wgnin içindeki vagonların hepsi kaldırılacak.
Puanlama sisteminden vazgeçtim arkadaşlar.2. maddede ise yaptım ama her yerde minecarttan düşünce ölüyorlar bunu sadece minecartwars isimli wgnin içinde nasıl aktif edeceğimi bulamadım.1. maddede ise gitmeyi ayarladım ama 4 oyuncudan sonra tabelanın deaktif olmasını oyunun başlamasını ve bitince tekrar tabelanın aktif olmasını yapamadım.[DOUBLEPOST=1421918732,1421918700][/DOUBLEPOST]
tamam kardeşim bekliyorum.[DOUBLEPOST=1421918770][/DOUBLEPOST]
bende pek anlamadım bu tam olarak ne işini görüyor![]()
on join to region minecartwars:
add 1 to {oyuncusayisi}
if {oyuncusayisi} is 4:
execute console command "setblock x y z wall_sign [{Text1:"MinecartWars"},{Text2:"Oyun Oynaniyor..."}]
on quit from region minecartwars:
remove 1 from {oyuncusayisi}
if {oyuncusayisi} is 0:
execute console command "setblock x y z wall_sign [{Text1:"MinecartWars"},{Text2:"Oyuna Girmek Icin"},{Text3:"Sag Tiklayin"}]
biliyorum o minigamesiKonu eski ama arkadaşın dediği mg tekne ile yaptımisterse link verebilirim