En iyi yönetici

en iyi yönetic

• Tratsel

Kullanılan: 3 4.5%
  • BT_GoD

Kullanılan: 32 48.5%
  • craft_man

Kullanılan: 9 13.6%
  • bat34

Kullanılan: 1 1.5%
  • aradabir007

Kullanılan: 6 9.1%
  • BONANZA

Kullanılan: 15 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    66

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir oylamaya ne gerek var ? Her yönetici(moderatör) kendi açısından başarılıdır.birçok kişi başvuru yapıp alınmıyor.Demek ki iyi bir şeyler yapmışlar ki alınmışlar değil mi? Tabii herkesin kendi görüşü bu da benim görüşüm.Bana göre hepsi kendi alanlarında başarılılar.Haa illaki istiyorsanız, muhabbetimin en koyu oldugu bir kaç kişi var.Bunların içinde emeklilerde yer alıyor. @tekno 51 @Ranork (yeni profil yakıyor) @ta1ha (git ders çalış)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız @BT_GoD karnınızı doyurmuyor ama @BONANZA size bir sınırsız MC Premium hesap veya farklı oyunlar kazandırabiliyor. :(
matematiksel bir hesap olarak
bt god sempatiklik 10/10
bt god karin doyurma seviyesi 2/10

bonanza sempatiklik 8/10
bonanza karın doyurma seviyesi 10/10

hmm.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Yalnız @BT_GoD karnınızı doyurmuyor ama @BONANZA size bir sınırsız MC Premium hesap veya farklı oyunlar kazandırabiliyor. :(
Bt_God'ın daha çok arkaplanda çalışmışlığı var. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. BONANZ sağolsun hep yatmış o konuda şimdi eğriye doğru. :D Biri karın doyuyurken diğeride düzeni sağlıyor, iş bölümü. İkiside takdir ettiğim iki moderatörümüz. :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
matematiksel bir hesap olarak
bt god sempatiklik 10/10
bt god karin doyurma seviyesi 2/10

bonanza sempatiklik 8/10
bonanza karın doyurma seviyesi 10/10

hmm.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
@BT_GoD sempatiklik olarak 9/10 alsa @BONANZA 6/10 alır :( Tabii aktif göremedim kendisini*[DOUBLEPOST=1421870564,1421870515][/DOUBLEPOST]
Bt_God'ın daha çok arkaplanda çalışmışlığı var. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. BONANZ sağolsun hep yatmış o konuda şimdi eğriye doğru. :D Biri karın doyuyurken diğeride düzeni sağlıyor, iş bölümü. İkiside takdir ettiğim iki moderatörümüz. :)
Zaten kaç mod. kaldı ki ._.