En iyi yönetici

en iyi yönetic

• Tratsel

Kullanılan: 3 4.5%
  • BT_GoD

Kullanılan: 32 48.5%
  • craft_man

Kullanılan: 9 13.6%
  • bat34

Kullanılan: 1 1.5%
  • aradabir007

Kullanılan: 6 9.1%
  • BONANZA

Kullanılan: 15 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    66

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
BONANZA daha 1-2 ay önce gece rastgele bir konuya girip espiri yarışı başlattı ve birkaç kişiye oyun hediye etti, hala sempatik ve samimi olmadığını mı düşünüyorsunuz :(
yani şöle düşünüyorum. @BONANZA abimiz çok cömert ve sempatik.
ayni şekilde @BT_GoD da sempatik. Cömertligini pek göremedim o yüzden ona göre degerlendiriyorum.
ama şöle bir olay var
gidip de @BONANZA abimizin profiline laf atsak adam dalip oldurecek gibi hissediyorum. Oyle bir bakis var ki profiline girmeye korkuyorum.

ama aynı şey @BT_GoD için gecerli degil. Gidip de laf atsan hiçbir şey demez gibime geliyor.

tabi bu benim dusuncem.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ayni şekilde @BT_GoD da sempatik. Cömertligini pek göremedim o yüzden ona göre degerlendiriyorum.
ama şöle bir olay var
gidip de @BONANZA abimizin profiline laf atsak adam dalip oldurecek gibi hissediyorum. Oyle bir bakis var ki profiline girmeye korkuyorum.

ama aynı şey @BT_GoD için gecerli degil. Gidip de laf atsan hiçbir şey demez gibime geliyor.

tabi bu benim dusuncem.

Ön yargı olma ihtimali de bi o kadar var yanlız :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Milyonerler de insanlara para dağıtıp yardım ediyor ama onları samimi olduğunu düşünüyormuyuz ?
Evet, samimi olmadığı için gülmekten karnımız şişmişti zaten.
ama şöle bir olay var

tabi bu benim dusuncem.

BONANZA da profiline kız resmi koysa oraya da kolyca girersin :(

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konulara fazla mesaj yazmadım bazı nedenlerden dolayı objektif kalmayı tercih ettim yeni arkadaşlar tanımlayabilir. Kullanıcılarla fazla samimi olmak istemedim açıkcası yaptığım çekiliş ve bulunduğum konum nedeni ile hak geçmemesi açısından böyle uygun buldum . Benden çekinenler varmış yaşım büyük olabilir fakat kendimden küçük arkadaşlarla da anlaşabilirim profilime girip bakarsanız attığınız mesajların çoğunu cevapladığımı görürsünüz. Çekinmeden bana istediğiniz her konuda mesaj atabilirsiniz saygı sevgi çerçevesinin dışına çıkılmadıkça her türlü mesaja açığım.
@craft_man 'e ve diğer arkadaşların yorumları için teşekkür ederim :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu söylemek istiyorum forumdaki en yeni moderatör benim sanırım. Bu yüzden listede ismi olan arkadaşlarım bana yol gösteren, örnek olan kişiler. Onlarla aynı listede olmak bile onur verici bir şey. @BONANZA 'nın yaptığı işi gerçekten takdir ediyorum, zorunlu olmadığı halde çekilişler yapıyor ve insanları mutlu ediyor. @craft_man 'ın verdiği emek tartışılmaz zaten. Kendisi bilir sık sık rahatsız ederim "şu şöyle olsa nasıl olur, şöyle yapalım mı ?" gibi sorular sorduğumda hiç üşenmeden, sıkılmadan cevap veriyor. Aynı şekilde @aradabir007 her konuda sıkılmadan yardım etti. Bunun dışında daha moderatör olmadan önce @tekno 51 , @Fujia , @SearchTR , @JakSocket hepsi hiç sıkılmadan sorularımı cevaplayıp yardım etti. Sadece bana değil her üyeye yardım ettiklerine eminim. @bat34 ile raporlar işin yarışmışlığımız bile var. Bunun dışında birçok dostlar edindim bu forumda. Bizde bu forumun bir üyesiyiz yeri geldi oyun oynadık, yeri geldi tartıştık, yeri geldi eğlendik sizinle sadece yetkililerden bahsetmiyorum bütün üyelerle yaptık bunları.
Yani kısacası forumumuzda üyeden yetkiliye herkes bir birine yardımcı olmak için, birlikte eğlenmek için elinden geleni yapıyor. Arada sırada bir kaç haylaz arkadaşlarımız çıkıyor ama onlarda forumumuzun tuzu biberi. Her zaman diyorum, ben forumumuzu bir aileye benzetiyorum ve iyisiyle kötüsüyle seviyorum.
Belki söylediklerim yapmacık gelmiş olabilir, hatta tribünlere oynuyor diyenlerde olabilir. Bunu söyleyene de saygım sonsuz. Sadece için dışım bir bunu bilmenizi isterim.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu söylemek istiyorum forumdaki en yeni moderatör benim sanırım. Bu yüzden listede ismi olan arkadaşlarım bana yol gösteren, örnek olan kişiler. Onlarla aynı listede olmak bile onur verici bir şey. @BONANZA 'nın yaptığı işi gerçekten takdir ediyorum, zorunlu olmadığı halde çekilişler yapıyor ve insanları mutlu ediyor. @craft_man 'ın verdiği emek tartışılmaz zaten. Kendisi bilir sık sık rahatsız ederim "şu şöyle olsa nasıl olur, şöyle yapalım mı ?" gibi sorular sorduğumda hiç üşenmeden, sıkılmadan cevap veriyor. Aynı şekilde @aradabir007 her konuda sıkılmadan yardım etti. Bunun dışında daha moderatör olmadan önce @tekno 51 , @Fujia , @SearchTR , @JakSocket hepsi hiç sıkılmadan sorularımı cevaplayıp yardım etti. Sadece bana değil her üyeye yardım ettiklerine eminim. @bat34 ile raporlar işin yarışmışlığımız bile var. Bunun dışında birçok dostlar edindim bu forumda. Bizde bu forumun bir üyesiyiz yeri geldi oyun oynadık, yeri geldi tartıştık, yeri geldi eğlendik sizinle sadece yetkililerden bahsetmiyorum bütün üyelerle yaptık bunları.
Yani kısacası forumumuzda üyeden yetkiliye herkes bir birine yardımcı olmak için, birlikte eğlenmek için elinden geleni yapıyor. Arada sırada bir kaç haylaz arkadaşlarımız çıkıyor ama onlarda forumumuzun tuzu biberi. Her zaman diyorum, ben forumumuzu bir aileye benzetiyorum ve iyisiyle kötüsüyle seviyorum.
Belki söylediklerim yapmacık gelmiş olabilir, hatta tribünlere oynuyor diyenlerde olabilir. Bunu söyleyene de saygım sonsuz. Sadece için dışım bir bunu bilmenizi isterim.
Boşa ukala dememişin kendine ._.

Dövme tamam şakaydı :(