HmmmmmmmBONANZA daha 1-2 ay önce gece rastgele bir konuya girip espiri yarışı başlattı ve birkaç kişiye oyun hediye etti, hala sempatik ve samimi olmadığını mı düşünüyorsunuz![]()
Milyonerler de insanlara para dağıtıp yardım ediyor ama onları samimi olduğunu düşünüyormuyuz ?BONANZA daha 1-2 ay önce gece rastgele bir konuya girip espiri yarışı başlattı ve birkaç kişiye oyun hediye etti, hala sempatik ve samimi olmadığını mı düşünüyorsunuz![]()
yani şöle düşünüyorum. @BONANZA abimiz çok cömert ve sempatik.BONANZA daha 1-2 ay önce gece rastgele bir konuya girip espiri yarışı başlattı ve birkaç kişiye oyun hediye etti, hala sempatik ve samimi olmadığını mı düşünüyorsunuz![]()
Ön yargı olma ihtimali de bi o kadar var yanlızyani şöle düşünüyorum. @BONANZA abimiz çok cömert ve sempatik.
ayni şekilde @BT_GoD da sempatik. Cömertligini pek göremedim o yüzden ona göre degerlendiriyorum.
ama şöle bir olay var
gidip de @BONANZA abimizin profiline laf atsak adam dalip oldurecek gibi hissediyorum. Oyle bir bakis var ki profiline girmeye korkuyorum.
ama aynı şey @BT_GoD için gecerli degil. Gidip de laf atsan hiçbir şey demez gibime geliyor.
tabi bu benim dusuncem.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
olabilirÖn yargı olma ihtimali de bi o kadar var yanlız![]()
Evet, samimi olmadığı için gülmekten karnımız şişmişti zaten.Milyonerler de insanlara para dağıtıp yardım ediyor ama onları samimi olduğunu düşünüyormuyuz ?
BONANZA da profiline kız resmi koysa oraya da kolyca girersinyani şöle düşünüyorum. @BONANZA abimiz çok cömert ve sempatik.
ayni şekilde @BT_GoD da sempatik. Cömertligini pek göremedim o yüzden ona göre degerlendiriyorum.
ama şöle bir olay var
gidip de @BONANZA abimizin profiline laf atsak adam dalip oldurecek gibi hissediyorum. Oyle bir bakis var ki profiline girmeye korkuyorum.
ama aynı şey @BT_GoD için gecerli degil. Gidip de laf atsan hiçbir şey demez gibime geliyor.
tabi bu benim dusuncem.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şu konudaki en açıklayıcı yorum.Evet, samimi olmadığı için gülmekten karnımız şişmişti zaten.
BONANZA da profiline kız resmi koysa oraya da kolyca girersin![]()
Sende iyi beğeni kastın heeHiç kimse kalmadığında, zor gününde yanında olanlar en değerlilerdir.![]()
Boşa ukala dememişin kendine ._.Öncelikle şunu söylemek istiyorum forumdaki en yeni moderatör benim sanırım. Bu yüzden listede ismi olan arkadaşlarım bana yol gösteren, örnek olan kişiler. Onlarla aynı listede olmak bile onur verici bir şey. @BONANZA 'nın yaptığı işi gerçekten takdir ediyorum, zorunlu olmadığı halde çekilişler yapıyor ve insanları mutlu ediyor. @craft_man 'ın verdiği emek tartışılmaz zaten. Kendisi bilir sık sık rahatsız ederim "şu şöyle olsa nasıl olur, şöyle yapalım mı ?" gibi sorular sorduğumda hiç üşenmeden, sıkılmadan cevap veriyor. Aynı şekilde @aradabir007 her konuda sıkılmadan yardım etti. Bunun dışında daha moderatör olmadan önce @tekno 51 , @Fujia , @SearchTR , @JakSocket hepsi hiç sıkılmadan sorularımı cevaplayıp yardım etti. Sadece bana değil her üyeye yardım ettiklerine eminim. @bat34 ile raporlar işin yarışmışlığımız bile var. Bunun dışında birçok dostlar edindim bu forumda. Bizde bu forumun bir üyesiyiz yeri geldi oyun oynadık, yeri geldi tartıştık, yeri geldi eğlendik sizinle sadece yetkililerden bahsetmiyorum bütün üyelerle yaptık bunları.
Yani kısacası forumumuzda üyeden yetkiliye herkes bir birine yardımcı olmak için, birlikte eğlenmek için elinden geleni yapıyor. Arada sırada bir kaç haylaz arkadaşlarımız çıkıyor ama onlarda forumumuzun tuzu biberi. Her zaman diyorum, ben forumumuzu bir aileye benzetiyorum ve iyisiyle kötüsüyle seviyorum.
Belki söylediklerim yapmacık gelmiş olabilir, hatta tribünlere oynuyor diyenlerde olabilir. Bunu söyleyene de saygım sonsuz. Sadece için dışım bir bunu bilmenizi isterim.