MineTürk | Minecraft Cannon System | Factionda Çağ Açacak !

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Evet Arkadaşlar. Serveri hub yaptığımızda kullanacağımız ve önem vereceiğimiz sistemi anlattım. Eminimki bu sayede daha çok zevk ve keyif alınabilecek. Ayrıca yeni açılcan Faction Serverlere'de bir öneri gibi olur. MineTürk Iyi Oyunlar Diler !
"Plugin Bize Ait Değildir. Sadece Faction Serverlere Konulursa Ne Denli Zevkli Ve Keyifli Olacağını Anlatmaya Ve Kendi Serverimizde Göstermeye Çalıştık. Izlediğiniz İçin Teşekkürler"
Plugin Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.7 - 1.8 Ve Spigot'da çalışmaktadır.

Son düzenleme:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Benim anlamadığım özel eklenti yapsanız bunu paylaşsanız güzelde.
Hazır eklentiyi alıp koymuşsunuz ?
Hazır eklenti ile ego yapılır mı ?
Yapılsada akpil basılır mı ?
@MUHDE @Zurinqun
Bizim amacımız pilavlı bir minecraft yaratmaktı :/ Zaten biz yaptık diye birşeyde demedik ordada anlattım "Eğer Faction Serverlere Koyulursa Daha çok keyif ve eğlencesi çıkar." Diye. Ama her yiğidin ayrı bir yoğurt yiğişi vardır. bir şey demiyorum yinede izlediğin için teşekkürler :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim amacımız pilavlı bir minecraft yaratmaktı :/ Zaten biz yaptık diye birşeyde demedik ordada anlattım "Eğer Faction Serverlere Koyulursa Daha çok keyif ve eğlencesi çıkar." Diye. Ama her yiğidin ayrı bir yoğurt yiğişi vardır. bir şey demiyorum yinede izlediğin için teşekkürler :)
"Çok güzel özellikler kattık" ?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oturup yazın arkanızdayım. Ama kendi ürününüz gibi göstermek çok kötü. Belli etse imişler keşke görüntüde.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Pardon tam öyle değil.
"Bizde bu sistemi "yaptık" Factiona havalı özellikler kattık" Bu ne demek oluyor ? Siz sadece kurdunuz yapmadınız.
Farkettiysen Sistem demişim. Bu plugini servere eklersen buna uygunda bir sistem tasarlaman lazım. Tnt fiyatları essentials patlama ayarları gibisinden yada worldguard ayarları. Seni bilmem ama ben bu plugini serverime eklersem eğlencesi çıkması ve uygulanması için bir sistem tasarlamam gerekir. Hani Sistem yapmak plugin yapmak anlamına geliyorsa affola.

Son düzenleme:

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkettiysen Sistem demişim. Bu pluginini servere eklersen buna uygunda bir sistem tasarlaman lazım. Tnt fiyatları essentials patlama ayarları gibisinden yada worldguard ayarları. Seni bilmem ama ben bu plugini serverime eklersem eğlencesi çıkması ve uygulanması için bir sistem tasarlamam gerekir. Hani Sistem yapmak plugin yapmak anlamına geliyorsa affola.
Biraz konu bombalamak gibi olucak ama söylemeden duramadım. Bir şeyler ayrı yazılır(önceki mesajlarda bitişik yazmışsın). Bu pluginini de yanlış bir kelime, bu plugini olmalıydı. Son olarak eğlencesi çıkması için nasıl bir terimdir. Bu cümleyi şu şekilde kurman daha anlaşılır olurdu "Seni bilemem fakat ben bu plugini serverıma eklersem daha eğlenceli olması için bir sistem tasarlardım ve oyuncuları bunu kullanmaya yöneltirdim." Şimdi sinirlenip sana mı sorduk ***** diye çıkışmazsan sevinirim. Sadece okurken beynimi tırmaladı cümlelerin. Hepsini olmasa da bir bölümünü düzeltmen için yanlışlarını ortaya çıkarttım. [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz konu bombalamak gibi olucak ama söylemeden duramadım. Bir şeyler ayrı yazılır(önceki mesajlarda bitişik yazmışsın). Bu pluginini de yanlış bir kelime, bu plugini olmalıydı. Son olarak eğlencesi çıkması için nasıl bir terimdir. Bu cümleyi şu şekilde kurman daha anlaşılır olurdu "Seni bilemem fakat ben bu plugini serverıma eklersem daha eğlenceli olması için bir sistem tasarlardım ve oyuncuları bunu kullanmaya yöneltirdim." Şimdi sinirlenip sana mı sorduk ***** diye çıkışmazsan sevinirim. Sadece okurken beynimi tırmaladı cümlelerin. Hepsini olmasa da bir bölümünü düzeltmen için yanlışlarını ortaya çıkarttım. [emoji106] [emoji106] [emoji106]
plug-in yerine eklenti server yerine de sunucu kullanırsak daha güzel ve düşük olmayan cümleler ortaya çıkacaktır. -Anlatım bozukluğu

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yazım hatalarıyla uğraşmak yasak :(

İsovas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mı soru eki ayrı yazılır. Belirtmeyi unutmuşsun. Ve ben de takıyorum böyle şeyleri, arkandayım bu davada.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Sabah 8 Akşam 12 mesai yapınca tabi belirli bi süre sonra insanın eli ayağı dolanıyor uykusuzluktan. Fakat dediğini anladım ve yanlışlarımıda düzelttiğin için teşekkürler. Umarım bu eklentiyi sunucu açınca kullanırsın.