- En iyi cevaplar
- 0
Fena heyecanlandım gece gece oynayacağımOyunun ön gösterimini mediafire yüklüyorum indirip bakarsınız. Oynamadan önce notlar kısmını okuyun!
Fena heyecanlandım gece gece oynayacağımOyunun ön gösterimini mediafire yüklüyorum indirip bakarsınız. Oynamadan önce notlar kısmını okuyun!
Korkunç herhangi bir şey yok. Hatta açınca hayal kırıklığına uğrayabilirsin bileFena heyecanlandım gece gece oynayacağımİnşallah yüklenirse tabi.
Oyun oyundur emek var hayal kırıklığına uğramam gururlanırım Türk biri oyun yapacak oynamayacağım dünyada göremezsin böyle bir şeyKorkunç herhangi bir şey yok. Hatta açınca hayal kırıklığına uğrayabilirsin bileAncak çok hırs yaptım baya bi ilerleyeceğim
![]()
Profilindeki sincapı görmekten midem bulandıOyun oyundur emek var hayal kırıklığına uğramam gururlanırım Türk biri oyun yapacak oynamayacağım dünyada göremezsin böyle bir şey![]()
Linki ekledimOyun oyundur emek var hayal kırıklığına uğramam gururlanırım Türk biri oyun yapacak oynamayacağım dünyada göremezsin böyle bir şey![]()
Ev hazır model mi ?PreAlpha(0.1) indirme linki eklendi güncel ++[DOUBLEPOST=1422041808,1422040922][/DOUBLEPOST]
Linki ekledim![]()
Kendim yapıyorumEv hazır model mi ?
şu an iniyor hemen oynayacağım.
Beğendin miAynen[DOUBLEPOST=1422042413,1422042224][/DOUBLEPOST]Umarım bu oyun gelişe gelişe The Forest gibi bir şey olur ve sen de bu iş için sektör falan kurarsın
![]()
Why?Dosya hatalı![]()
Menü varya soldaNasıl başlıyoz ? Sadece The Hunt yazıyor![]()
ARşivde çalışmadı klasöre çıkardım 32 bit veya 64 bit belirtilmemiş mi ne öyle bir şey yazıyor. Pls help me