Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ışık düz olarak çıkıyor :p[/QUOTE]
Yuvarlak değil mi?

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşver çok önemli değil zaten hiçbir şey kusursuz olamaz :D[DOUBLEPOST=1422043716,1422043673][/DOUBLEPOST]Verdiğin kapı görselindeki gölgelendirmeyi çok beğendim :D
İçerde ki ışığı kaldıracam çalışma ışığı diye koydum :D[DOUBLEPOST=1422043810][/DOUBLEPOST]
Ya yani duvarda kare bir şekilde çıkıyor ışık yuvarlak değil demek istiyor :D
Hmms.[DOUBLEPOST=1422043945][/DOUBLEPOST]Günün son güncellemesini gif olarak atacağım :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence map sadece ormanda geçmesin boş bir şehirdede geçebilir binaların içerisine birkaç not veya yönerge koyulabilir
Oyuna bir tane bonus stage eklenebilir (özel not bulunduğunda gelebilir) o adam seni kovalayacağına sen onu kovalarsın veya başka bir olay olabilir
seni takip eden bir şey olduğunda tepede yazı (Koş !!! ) veya etraftaki eşyalar sarsılabilir güzel olur bence

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence map sadece ormanda geçmesin boş bir şehirdede geçebilir binaların içerisine birkaç not veya yönerge koyulabilir
Oyuna bir tane bonus stage eklenebilir (özel not bulunduğunda gelebilir) o adam seni kovalayacağına sen onu kovalarsın veya başka bir olay olabilir
seni takip eden bir şey olduğunda tepede yazı (Koş !!! ) veya etraftaki eşyalar sarsılabilir güzel olur bence
O nasıl olacak elimize sopa alıp yaratığımı kovalıcaz la feci güldürdün lan beni:lol: -Ama ciddiyim eğer öyle bir şey yaparsan acayip olur- -Acayip=Güzel-