RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Vallaha hiçbişey anlamadım. Uyumluluk falan değiştir.ARşivde çalışmadı klasöre çıkardım 32 bit veya 64 bit belirtilmemiş mi ne öyle bir şey yazıyor. Pls help me![]()
Vallaha hiçbişey anlamadım. Uyumluluk falan değiştir.ARşivde çalışmadı klasöre çıkardım 32 bit veya 64 bit belirtilmemiş mi ne öyle bir şey yazıyor. Pls help me![]()
Çözünürlüğü fulledin mi? Olması lazım[DOUBLEPOST=1422042798,1422042732][/DOUBLEPOST]
Dediğim gibi çok sorun olabilirÇözünürlüğü fulledin mi? Olması lazım
Ne yaptın başkasıda karşılaşırsa söyleriz onadaHayır şimdi oldu![]()
Çözünürlüğü fulledin mi? Olması lazım[DOUBLEPOST=1422042798,1422042732][/DOUBLEPOST]
Dediğim gibi çok sorun olabilir![]()
Zaten o kadar koydum. Ev bitmediği için koymadım. Evin üstünde biraz daha çalışma yapmam lazım yarın felan v0.2'yi koyarım.Çözünürlüğü en sona getirince oluyor.Bu arada fenerin açılış sesi falan bayağı güzel olmuş da ben evi bulamadım tek gördüğüm ağaç ve el feneri![]()
Çözünürlüğü en sona aldımNe yaptın başkasıda karşılaşırsa söyleriz onada![]()
+Kısa zamanda bi trailer yapıveririzOynadığınız bölümde kamera çok hassas ve kare kare ilerler. Öteki scripti koymadım kameraya![]()
Oynadığınız bölümde kamera çok hassas ve kare kare ilerler. Öteki scripti koymadım kameraya![]()
Zaten yavaşlık standart olarak öyle hiç dokunmadım. İlerde onuda ayarlayacağım.Geliştirmen gerekenleri söyleyeyim :
-Çok yavaş ilerliyor.Biraz hızlandırılmalı.
-Mause'un hassasiyeti de buna göre ayarlanmalı.
-Ağacın gövdesini ve yerin texturesini beğenmedim.Yerin texturesi aynı şekilde devam etmemeli.Ağacın gövdesi ise daha gerçekçi hazırlanmalı.
-Fenerden çıkan ışık çok düz olmuş.
Alınmanı istemem![]()
Hızlanacak hızlanacak. Bu basit şeyler en sonlara bırakıyorumTüm korku oyunlarında yavaş yürümeye gıcık kapıyorum.
[/QUOTE]Feneri nasıl yapayım anlamadım[DOUBLEPOST=1422043380,1422043346][/DOUBLEPOST]