RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ışık düz olarak çıkıyor
Yuvarlak değil mi?
Yuvarlak değil mi?[/QUOTE]Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ışık düz olarak çıkıyor![]()
Yuvarlak değil mi?
He onu hallederiz(yine anlamadı)
Ya yani duvarda kare bir şekilde çıkıyor ışık yuvarlak değil demek istiyorHe onu hallederiz(yine anlamadı)[DOUBLEPOST=1422043672,1422043639][/DOUBLEPOST]Yeni resim eklendi güncel++
İçerde ki ışığı kaldıracam çalışma ışığı diye koydumBoşver çok önemli değil zaten hiçbir şey kusursuz olamaz[DOUBLEPOST=1422043716,1422043673][/DOUBLEPOST]Verdiğin kapı görselindeki gölgelendirmeyi çok beğendim
![]()
Hmms.[DOUBLEPOST=1422043945][/DOUBLEPOST]Günün son güncellemesini gif olarak atacağımYa yani duvarda kare bir şekilde çıkıyor ışık yuvarlak değil demek istiyor![]()
İçerde ki ışığı kaldıracam çalışma ışığı diye koydum[DOUBLEPOST=1422043810][/DOUBLEPOST]
Hmms.[DOUBLEPOST=1422043945][/DOUBLEPOST]Günün son güncellemesini gif olarak atacağım![]()
Ne demek kimse açık değilGünaydın diyeceğim ama kimse açık değil lol![]()
Şu yataktan kalkma animasyonu beni çok uğraştırıyordu meğersem kolay yolu varmışNe demek kimse açık değil![]()
+Bugün v0.2'yi sunmayı düşünüyorumŞu yataktan kalkma animasyonu beni çok uğraştırıyordu meğersem kolay yolu varmış![]()
O nasıl olacak elimize sopa alıp yaratığımı kovalıcaz la feci güldürdün lan beniBence map sadece ormanda geçmesin boş bir şehirdede geçebilir binaların içerisine birkaç not veya yönerge koyulabilir
Oyuna bir tane bonus stage eklenebilir (özel not bulunduğunda gelebilir) o adam seni kovalayacağına sen onu kovalarsın veya başka bir olay olabilir
seni takip eden bir şey olduğunda tepede yazı (Koş !!! ) veya etraftaki eşyalar sarsılabilir güzel olur bence
He bu arada oyundaki karakteri seçebilmek özelliği olabilir+Bugün v0.2'yi sunmayı düşünüyorum![]()
Vallaha mı?+Bugün v0.2'yi sunmayı düşünüyorum![]()