Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O nasıl olacak elimize sopa alıp yaratığımı kovalıcaz la feci güldürdün lan beni:lol: -Ama ciddiyim eğer öyle bir şey yaparsan acayip olur- -Acayip=Güzel-
zaten şu ana kadar korku oyunlarında sopayla kovalayan adam daha çıkmadı
yani sopa değilde başka bir mapa geçer ve orada bir klube olur o klubedede bir silah olur(Çok az mermili)
Öyle oolur

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
REC filmini baştan sona izle sonundaki yaratıktan esinlenerek bir canavar yapabilirsin cidden korkutucu olacaktır.Hızlı yürüsün ve sallana sallana ilerlesin.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Easter egg olarak bir tane gizli oda olsun oraya girince özel bir tane silah olsun orada sonra o silahı aldıktan sonra kapıdan çıkınca orman alevler içinde olsun sonra alevlerin içinden çıkan yaratıkları vuralım mermisi bitincede bizim adama ölüp sonra başka bir yerde yataktan fırlayarak kalksın hem güzel olur bu :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bugün ki güncelleme fikirlerim malesef geç saate kayacak. Kusura bakmayın. Saat 9 gibi burada olacağım.
Güncelleme gelsin de gece 3 gelse bile umrumda değil anında indiririm. Bu arada seni çok kıskanıyorum benimde oyun yapma hayalim vardı ama java dili bilmediğim için yapay zeka ile uğraşamadım. O oyunu yap pls

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün yapılacaklar:
-Ev bitirilecek.
-Sesler hazırlanacak.
-Terrain(oyun alanı) oluşturulacak.
-Işıklandırma ayarlanacak.
(Sizce yağmur eklemeliyim?)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Virustotal linki öyle koyulmaz. Dosyayı taratacaksın.