Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bugün yapılacaklar:
-Ev bitirilecek.
-Sesler hazırlanacak.
-Terrain(oyun alanı) oluşturulacak.
-Işıklandırma ayarlanacak.
(Sizce yağmur eklemeliyim?)
Bence yağmur ekle ve evden çıkmamızda hastane gibi bi' yerde gözlerimizi açalım, görüşümüzde renk olmasın. Belirli bir olay olunca renk gelsin, kan gibi şeylerin yağdığını görelim.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum kuralları :(
Bu arada indirdim oynamak için ama açmıyor. Hata veriyor bende arşivin içinde açmaya çalıştım hata verdi çözünürlük seçme yeri de gelmedi..
Çok önce de dediğim gibi sorunlar çok fazlasıyda mevcut olabilir. Uyumluluk dene, yönetici olarak çalıştırmayı dene olmadı tekrar indir. O da olmazsa v0.2'yi bekle.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Çok önce de dediğim gibi sorunlar çok fazlasıyda mevcut olabilir. Uyumluluk dene, yönetici olarak çalıştırmayı dene olmadı tekrar indir. O da olmazsa v0.2'yi bekle.
Tamam denerim. Hatanın SS'sini de atayım;

Edit: Hiçbir türlü çalışmıyor. Umarım yeni sürümde düzelir.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mediafire'ye upload ediyorum.32Bit sorunu çıkaranlar içinde oyunu 32Bit için ayrı bir şekilde çıkardım :)[DOUBLEPOST=1422136576,1422135617][/DOUBLEPOST]v0.2 İndirme linkleri eklendi![DOUBLEPOST=1422137665][/DOUBLEPOST]
Ekledim :)
Hemen indiriyorum :D[DOUBLEPOST=1422139636][/DOUBLEPOST]@RedBuilder
Oyunda ki sorunlar şunlar
-Fare hızı inanılmaz fazla en ufak bir oynatmada bile imleç çok hızlı hareket ediyor
-Bende mi oldu bilmiyorum ama oyun acayip kastı tepeye falan baktığımda çok fazla Fps düşüşü yaşıyorum -Büyük ihtimal sistemimden kaynaklanıyor-
-Ayrıca evin içi çok boş -Alpha olduğundan dolayı sanırım-

Bir de harita büyüyecek mi çok merak ediyorum? Cevap verebilir misin bu hali ile harita çok küçük kalmış.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Fare hızı inanılmaz fazla en ufak bir oynatmada bile imleç çok hızlı hareket ediyor
-Bende mi oldu bilmiyorum ama oyun acayip kastı tepeye falan baktığımda çok fazla Fps düşüşü yaşıyorum -Büyük ihtimal sistemimden kaynaklanıyor-

Bir de harita büyüyecek mi çok merak ediyorum? Cevap verebilir misin bu hali ile harita çok küçük kalmış.
Harita büyüyecek bu sadece ön gösterim. Fantastic'te açmayı dene fps için. Ayrıca ev bilerek boş daha koymadım bir şey. Fare neden öyle oldu bilmiyorum bende bir sorun çıkarmadı.[DOUBLEPOST=1422139766,1422139713][/DOUBLEPOST]
Harita büyüyecek bu sadece ön gösterim. Fantastic'te açmayı dene fps için. Ayrıca ev bilerek boş daha koymadım bir şey. Fare neden öyle oldu bilmiyorum bende bir sorun çıkarmadı.
+F tuşu ışık açar. Sağ tıklama fenerin gücünü arttırır.[DOUBLEPOST=1422140147][/DOUBLEPOST]Yeni resim eklendi[DOUBLEPOST=1422140290][/DOUBLEPOST]

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.