/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Bronze}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:10,MinSpawnDelay:10,MaxSpawnDelay:15}
/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:265,Count:1,tag:{display:{Name:Silver}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:60,MinSpawnDelay:60,MaxSpawnDelay:80}
/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:266,Count:1,tag:{display:{Name:Gold}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:240,MinSpawnDelay:240,MaxSpawnDelay:260}
command /yerbelirle:
trigger:
set {rush.drop.location.takim} to location of player
message "&9Basari ile drop yerini belirledin!"
set {sans} to 0
every seconds:
add 1 to {sans}
if {sans} is not equal to 10 or 20:
drop 1 apple at location of {rush.drop.location.takim}
else if {sans} is 10:
drop 1 diamond at location of {rush.drop.location.takim}
else if {sans} is 20:
drop 1 emerald at location of {rush.drop.location.takim}
set {sans} to 0
Yalnız benim verdiğim kod skript kodu değil he. Normal oyun içinde yazacaksın. kendim kullandım, çalışıyor. Ben 1.7.2'de denedim.beyler verdiğiniz kodları denedim olmuyor
Gayet düzgün çalışıyor sistem.beyler verdiğiniz kodları denedim olmuyor
Normal chat'e sığmıyor, bu yüzden komut bloğuna yazmalısın. Koordinatları ayarlamayı unutma.@ByEnderTR skirpt doyasına attım kodu oyuna girdim serveri açtım fakat /yerbelirle yazdığım komut hatası veriyor.
@TheRedstoneEngineer senin verdiğin komutu oyun içerisinde normal chat tan mı yazıcam ? yoksa command block lamı
Her bir spawner'i tek tek yapmak istemiyorsan command blok un içine bunu yaz:@TheRedstoneEngineer senin verdiğin komutu oyun içerisinde normal chat tan mı yazıcam ? yoksa command block lamı
/give @p minecraft:written_book 1 0 {title:'',author:'Erenbulbul',generation:0,pages:["{text:'Spawner Yerleştir',color:black,clickEvent:{action:'run_command',value:'/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Spawner Yerleştirici,Lore:[Spawner yerleştirir.],Name:Name}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:5,MinSpawnDelay:5,MaxSpawnDelay:10}'}}"]}
Kitaptaki yazılara tıklanılabiliniyor muydu ya ?Her bir spawner'i tek tek yapmak istemiyorsan command blok un içine bunu yaz:
Çalışırsa sana 1 adet kitap verir. Kitabı aç ve spawner yerleştire bas.Kod:/give @p minecraft:written_book 1 0 {title:'',author:'Erenbulbul',generation:0,pages:["{text:'Spawner Yerleştir',color:black,clickEvent:{action:'run_command',value:'/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Spawner Yerleştirici,Lore:[Spawner yerleştirir.],Name:Name}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:5,MinSpawnDelay:5,MaxSpawnDelay:10}'}}"]}
Hemen altına bir spawner yerleştirir. Böylece tek tek command block ile uğraşmazsın.
1.8 ile tabelalar ve kitaplar json kabul etmeye başladılar. Yani bu komut 1.8'de çalışır.Kitaptaki yazılara tıklanılabiliniyor muydu ya ?
Kaçıncı versionda geldi bu
(İyi fikirmiş.)