[İstek] [Skript]

memokra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler rush gibi bir skript lazım bana spawnerden veya bir bloktan item çıkıcak.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz bir rush haritası üzerinde çalışıyoruz ve süreleri tam olmasa da yaptık spawnerları. (@KaanEmirUçar'ın verdiği site yardımcı oldu fakat item ID'leri sayı olarak elle değiştirdim) Buyu kodlar:
Bronze:
Kod:
/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Bronze}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:10,MinSpawnDelay:10,MaxSpawnDelay:15}
Silver:
Kod:
/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:265,Count:1,tag:{display:{Name:Silver}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:60,MinSpawnDelay:60,MaxSpawnDelay:80}
Gold:
Kod:
/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:266,Count:1,tag:{display:{Name:Gold}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:240,MinSpawnDelay:240,MaxSpawnDelay:260}

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu taslağı sen azcık biliyorsan gerisini halledersin.
Kod:
command /yerbelirle:
    trigger:
        set {rush.drop.location.takim} to location of player
        message "&9Basari ile drop yerini belirledin!"
        set {sans} to 0

every seconds:
    add 1 to {sans}
    if {sans} is not equal to 10 or 20:
        drop 1 apple at location of {rush.drop.location.takim}
    else if {sans} is 10:
        drop 1 diamond at location of {rush.drop.location.takim}
    else if {sans} is 20:
        drop 1 emerald at location of {rush.drop.location.takim}
        set {sans} to 0

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Name}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:5,MinSpawnDelay:5,MaxSpawnDelay:10}

memokra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ByEnderTR skirpt doyasına attım kodu oyuna girdim serveri açtım fakat /yerbelirle yazdığım komut hatası veriyor.
@TheRedstoneEngineer senin verdiğin komutu oyun içerisinde normal chat tan mı yazıcam ? yoksa command block lamı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TheRedstoneEngineer senin verdiğin komutu oyun içerisinde normal chat tan mı yazıcam ? yoksa command block lamı
Her bir spawner'i tek tek yapmak istemiyorsan command blok un içine bunu yaz:
Kod:
/give @p minecraft:written_book 1 0 {title:'',author:'Erenbulbul',generation:0,pages:["{text:'Spawner Yerleştir',color:black,clickEvent:{action:'run_command',value:'/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Spawner Yerleştirici,Lore:[Spawner yerleştirir.],Name:Name}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:5,MinSpawnDelay:5,MaxSpawnDelay:10}'}}"]}
Çalışırsa sana 1 adet kitap verir. Kitabı aç ve spawner yerleştire bas.
Hemen altına bir spawner yerleştirir. Böylece tek tek command block ile uğraşmazsın.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Her bir spawner'i tek tek yapmak istemiyorsan command blok un içine bunu yaz:
Kod:
/give @p minecraft:written_book 1 0 {title:'',author:'Erenbulbul',generation:0,pages:["{text:'Spawner Yerleştir',color:black,clickEvent:{action:'run_command',value:'/setblock - -1 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:336,Count:1,tag:{display:{Name:Spawner Yerleştirici,Lore:[Spawner yerleştirir.],Name:Name}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:5,MinSpawnDelay:5,MaxSpawnDelay:10}'}}"]}
Çalışırsa sana 1 adet kitap verir. Kitabı aç ve spawner yerleştire bas.
Hemen altına bir spawner yerleştirir. Böylece tek tek command block ile uğraşmazsın.
Kitaptaki yazılara tıklanılabiliniyor muydu ya ?
Kaçıncı versionda geldi bu :D
(İyi fikirmiş.)